Θεσσαλονίκη: Πανηγυρισμοί στο επιτελείο Ζέρβα

Θεσσαλονίκη: Πανηγυρισμοί στο επιτελείο Ζέρβα
Πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη MotionTeam

Μεγάλο προβάδισμα, 34 ποσοστιαίων μονάδων, δίνει exit poll στον Κωνσταντίνο Ζέρβα για το δήμο Θεσσαλονίκης, προκαλώντας ενθουσιασμό στο επιτελείο και τους ψηφοφόρους του που ήδη πανηγυρίζουν τη νίκη του.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας φέρεται να εκλέγεται νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κερδίζοντας μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά τον αντίπαλό του Νίκο Ταχιάο.

Ο κ. Ζέρβας φέρεται να εξασφαλίζει την εκλογή του έναντι του κ. Ταχιάου με πολύ μεγάλη διαφορά της τάξεως του 34%, σύμφωνα με το exit poll της εταιρείας Interview για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Βεργίνα.

Ειδικότερα, ο κ. Ζέρβας φέρεται να επικρατεί με ποσοστό 67% του κ. Ταχιάου που ακολουθεί με 33%.

Στο εκλογικό κέντρο του κ. Ζέρβα στην οδό Τσιμισκή έσπευσαν ήδη ψηφοφόροι και υποστηρικτές του πανηγυρίζοντας, ενώ στο σημείο βρίσκονται ήδη και στελέχη του επιτελείου του.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ταχιάος παραδέχθηκε την ήττα του, συγχαίροντας τον αντίπαλό του για τη νίκη του. Είπε δε ότι “τώρα έχουμε μεγάλη μάχη για τις βουλευτικές εκλογές”, δημιουργώντας ερωτηματικά για το εάν προτίθεται να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη MotionTeam

Πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο Ζέρβα MotionTeam

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα