Survivor 4 – Κουβάρι οι Μπλε: “Βέλλη, ψεύτρα” – “Σκάστε όλοι”

Survivor 4 – Κουβάρι οι Μπλε: “Βέλλη, ψεύτρα” – “Σκάστε όλοι”
Survivor 4 - Κουβάρι οι Μπλε glomex

Η Άννα Μαρία θεώρησε ότι ο Αλέξης κι ο Κρις δεν έβαλαν τα δυνατά τους στο αγώνισμα επίτηδες, κάτι που εξόργισε τους δύο παίκτες. Δεν άργησε να επικρατήσει το χάος.

Η ήττα των Μπλε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 4 έφερε εντάσεις και τα βέλη στράφηκαν στην Άννα Μαρία Βέλλη. Λίγο μετά το αγώνισμα και πάνω στην ένταση οι παίκτες των Λιονταριών έβγαλαν τα δόντια τους και έγινε “εμφύλιος” ξανά.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία θεώρησε ότι ο Αλέξης Παππάς κι ο Κρις Σταμούλης δεν έβαλαν τα δυνατά τους στο αγώνισμα και είπε ότι τους άκουσε να λένε ότι θέλουν να πάνε στην ατομική ασυλία για να περάσει η ώρα, με τον Κρις Σταμιούλη να λέει ότι δεν άκουσε καλά κι είναι ψεύτρα: “Όταν ακούς μια πρόταση κι απομονώνεις πράγματα για να περάσεις αυτό που θέλεις, είναι ψέμα”.

Και ο Αλέξης Παππάς συμπλήρωσε: “Πρέπει να απολογηθούμε για κάτι; Γιατί μας στιγματίσεις; Δεν με αφορά να κάνω ριάλιτι”. “Σκάστε όλοι”, αναφώνησε ο ειρηνοποιός Πάνος Καλλιδης. Κερασάκι στην τούρτα, η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία την κατηγόρησε ότι δημιουργεί προβλήματα, με την Άννα Μαρία να βγαίνει εκτός ορίων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα