Βόλος: Άγριο έγκλημα με θύμα ηλικιωμένη

Βόλος: Άγριο έγκλημα με θύμα ηλικιωμένη
Περιπολικό της αστυνομίας. Φωτό αρχείου InTime

Πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο έφερε η 75χρονη που βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο του σπιτιού της στο Βόλο. Αγνοείτο από την περασμένη Πέμπτη.

Πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο έφερε η 75χρονη που βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο του σπιτιού της το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης όταν έφυγε από το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Το άψυχο κορμί της βρέθηκε σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Καζανάκι, ενώ, σύμφωνα με το Newspaper, ήταν τυλιγμένο με πάπλωμα. Μάλιστα, η 75χρονη φέρεται να δέχτηκε δεκάδες χτυπήματα στο σώμα και ακόμα δύο στην περιοχή του λαιμού.

Η εξαφάνιση της ηλικιωμένης δηλώθηκε από συγγενή της στις αρμόδιες αρχές μετά και την απουσία της από το διαμέρισμα όπου διέμενε με τον γιο της.

Τα συγγενικά της πρόσωπα ανησύχησαν όταν διαπίστωσαν ότι από το σπίτι δεν έλειπαν τα προσωπικά της αντικείμενα. Οι αστυνομικοί ερευνώντας τον χώρο βρήκαν και τα δυο κινητά της τηλέφωνα, ενώ έλειπαν μόνο τα κλειδιά της. Μάλιστα, η πόρτα του σπιτιού δεν είχε εμφανή ίχνη παραβίασης, ωστόσο, κατά την έρευνα των αρχών εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος και στον χώρο του ασανσέρ καθώς και στην πόρτα του υπογείου της πολυκατοικίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα