Πέθανε ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος – Τα συλλυπητήρια της ΕΛ.Α.Σ.
Διαβάζεται σε 1'
Πένθος στο Ναύπλιο για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Παπαδημόπουλου. Το μήνυμα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΕΛ.Α.Σ.
- 26 Σεπτεμβρίου 2026 13:55
Συλλυπητήριο μήνυμα στέλνει ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΕΛ.Α.Σ., Μίλτος Χατζηγιαννάκης, για την απώλεια του Δημήτρη Παπαδημόπουλου.
Ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/9). Ήταν ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος στον προοδευτικό χώρο, ενώ τον περασμένο Ιούνιο συνυπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης.
Όπως αναφέρει:
«Αποχαιρετώ τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο. Ο ξαφνικός του χαμός είναι μια αδιανόητη τραγωδία.
Ο Δημήτρης υπήρξε εξαιρετικός επιστήμονας, εκπροσωπώντας επί σειρά ετών τους συναδέλφους του ως πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, και τον τόπο του ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ναυπλία Ενωμένη» και δημοτικός σύμβουλος του Ναυπλίου.
Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης και ακούραστος αγωνιστής, τιμώντας με την παρουσία και τη δράση του την προσπάθειά μας.
Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους οικείους του».