Τα δάκρυα του Μέσι στο πούλμαν πριν το τελευταίο του ματς με την Αλμπισελέστε

Διαβάζεται σε 1'
Τα δάκρυα του Μέσι στο πούλμαν πριν το τελευταίο του ματς με την Αλμπισελέστε
PrintScreen/X

Το συγκλονιστικό βίντεο με τον Λιονέλ Μέσι να ξεσπάει σε κλάματα, στο πούλμαν της εθνικής Αργεντινής, πριν το τελευταίο ματς με τη φανέλα της Αλμπισελέστε.

Ο Λιονέλ Μέσι φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της αγαπημένης του Αλμπισελέστε, στο φιλική νίκη με 3-0 απέναντι στο Μπενίν στο κατάμεστο Μονουμεντάλ.

Ο 39χρονος έδωσε την τελευταία του παράσταση μπροστά στο κοινό που τον έκανε Θεό και το αποχαιρέτησε όπως του άξιζε, με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Όπως γράφει το SPORT24, στο φινάλε της αναμέτρησης “έκλαψαν και τα τσιμέντα” στο γήπεδο της Ρίβερ που φιλοξένησε την αναμέτρηση, με τον ίδιο τον Μέσι να ξεσπάει και ο ίδιος σε κλάματα, κατά τη μεταφορά της ομάδας στο γήπεδο για το ματς.

Σε ένα βίντεο που έγινε viral, ο “Pulga” φαίνεται να κοιτάζει μέσα από το λεωφορείο τους φιλάθλους της Αργεντινής που τον χαιρετούσαν και να ξεσπάει σε κλάματα.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα