Σπουρδαλάκης: Έστω και οριακά ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος στις ευρωεκλογές

Σπουρδαλάκης: Έστω και οριακά ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος στις ευρωεκλογές
O Μιχάλης Σπουρδαλάκης Eurokinissi

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις ανισότητες που έχουν προκύψει από τις πολιτικές που έχει ακολουθήσει η Ευρώπη η οποία -όπως είπε -πρέπει να αλλάξει ρότα καθώς δε μοιάζει πια στα αρχικά της οράματα και ιδέες.

Έξι ευρωβουλευτές, όσους δηλαδή είχε εκλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, ακόμη και επτά εκτιμά ότι θα βρεθούν και πάλι στις Βρυξέλλες ο Μιχάλης Σπουρδαλάκης. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Καλημέρα, όλη μέρα” με τους Ζηνοβία Σαπουνά και Κώστα Παπαγεωργίου, προέβλεψε ότι έστω και οριακά το κόμμα της Κουμουνδούρου θα κερδίσει τις ευρωεκλογές και θα είναι πρώτο.

Ο κ. Σπουρδαλάκης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις ανισότητες που έχουν προκύψει από τις πολιτικές που έχει ακολουθήσει η Ευρώπη η οποία -όπως είπε -πρέπει να αλλάξει ρότα καθώς δε μοιάζει πια στα αρχικά της οράματα και ιδέες. Πρόσθεσε ακόμη ότι ένα κομμάτι της Σοσιαλδημοκρατίας καταλαβαίνει ότι οι πολιτικές του Νεοφιλελευθερισμού δεν μπορούν να συνεχιστούν και για αυτό κάνει στροφή προς τα Αριστερά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα