Μαίρη Συνατσάκη: Μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή – “Είμαι ήρεμη”

Μαίρη Συνατσάκη: Μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή – “Είμαι ήρεμη”
Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής Instagram / @mairiboo

Η Μαίρη Συνατσάκη επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι είναι ζευγάρι με τον Ίαν Στρατή, με μια φωτογραφία στο Instagram. Τι είπε για τη σχέση τους και την συνεργασία τους.

Στην εκπομπή “Dot.” του ΣΚΑΙ βρέθηκε καλεσμένη η διάσημη παρουσιάστρια και Youtuber Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Ίαν Στρατή.

Για αρκετούς μήνες η Μαίρη Συνατσάκη προσπαθούσε να κρατήσει τον δεσμό της με τον γνωστό ηθοποιό και τραγουδιστή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά τις συνεχείς ερωτήσεις των followers της και τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Ωστόσο, η ίδια αποφάσισε πριν από λίγες μέρες να επιβεβαιώσει ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η Μαίρη Συνατσάκη ρωτήθηκε για τον σύντροφό της και το πώς είναι να δουλεύει μαζί του, καθώς θα συνεργαστεί με τον Ίαν Στρατή στο μιούζικαλ “Hair”. Όπως είπε:

“Όλα καλά. Είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπο μου, είναι ωραία αυτή η φάση στην ζωή μου. Το λέω με μια συστολή και μια ενοχή, γιατί είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά δεν μπορώ να κρύψω πως σε αυτή την δύσκολη περίοδο εμένα αυτό το κομμάτι είναι ήρεμο μέσα μου. Πιστεύω ότι μάς έχει περαστεί λίγο λάθος κοινωνικά το κομμάτι των σχέσεων, ότι είναι ωραίο να τσακωνόμαστε με τον σύντροφό μας, να υπάρχει ένταση, μανούρα και δυσκολία. Εγώ δεν ήθελα να ζω αυτές τις σχέσεις τις χειριστικές. Βρείτε την ηρεμία σας, το εύχομαι ολόψυχα. Είναι πολύ πιο ωραία να έχεις μια ήρεμη σχέση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα