Η Αντέλ επιστρέφει, η Αντέλ τουιτάρει, κι ο κόσμος γουστάρει

Η Αντέλ επιστρέφει, η Αντέλ τουιτάρει, κι ο κόσμος γουστάρει
Η Αντέλ AP/Jordan Strauss

Ασπρόμαυρο βιντεάκι που προαναγγέλλει την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου σινγκλ της στις 15 Οκτωβρίου πόσταρε στα σόσιαλ της η λαοφιλής Εγγλέζα τραγουδοποιός - Μικρός χαμός με έτερο έξυπνο τουίτ της.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία της επίσημη εμφάνιση στο φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι. Ο γιός της, Άντζελο Τζέιμς, πλησιάζει αισίως τα 10. Τα δε κιλά που, όπως όλοι ξέρουμε, έχασε μέσα στο 2020 παίζουν ανάλογα με το… ρεπορτάζ μεταξύ 23 και 45. Άλλος άνθρωπος! Το δε διαζύγιό της με τον επιχειρηματία Σάιμον Κονέκι οριστικοποιήθηκε στις 4 του περασμένου Μαρτίου. Ε, τελείως άλλος άνθρωπος, όσο και να πεις.

Αλλά και εντελώς ίδιος, ειδικά σ’ ό,τι αφορά το μουσικό της τάλαντο.

Η Αντέλ Λόρι Μπλου Άντκινς, η πασίγνωστη Αντέλ των χαλκέντερων σουξέ, της ξεχωριστής φωνάρας, και των 15 βραβείων Γκράμι επέστρεψε. Επιστρέφει, δηλαδή, σε καμιά 10αριά μέρες. Και προλειαίνοντας το έδαφος για το επικείμενο/ θρυλούμενο τέταρτο άλμπουμ της, η Λονδρέζα τραγουδοποιός μόλις πόσταρε ένα τίζερ για το πρώτο σινγκλ της από το 2016.

Τρίτη πρωί, λοιπόν, η Αντέλ διαμήνυσε μέσω Twitter ότι το νέο της σινγκλ «Easy on Me» θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου. Η είδηση συνοδευόταν από ασπρόμαυρο βιντεάκι, στο οποίο η τραγουδίστρια μπαίνει στο αυτοκίνητο, βάζει μια κ α σ έ τ α στο κασετόφωνο και δυναμώνοντας την ένταση πατάει γκάζι και φεύγει, ενώ από το ανοιχτό παράθυρο του αμαξιού πετάνε παρτιτούρες.

Ωραία φάση, αναντίρρητα. Η κορυφαία, ωστόσο, φάση για την Αντέλ προέκυψε, ηθελημένα ή όχι, την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, την ώρα που ο πλανήτης όλος ζοχαδιαζόταν με το κοκομπλόκο σε Facebook, Instagram και τα αποδέλοιπά τους. Εν μέσω, λοιπόν, του κακού χαμού, βγαίνει το ίδιο το Twitter και τουιτάρει στον λογαριασμό του «Hello literally everyone» (γεια χαρά, κυριολεκτικά όλοι). Στο οποίο η Αντέλ απάντησε «Hiya, babes!» (γεια χαρά νταν, μωρά μου). Αυτό ήταν! Ενέσκηψε χαμούλης, το τουίτ της Αντέλ άρχισε να επανατουιτάρεται αβέρτα μαζεύοντας στο πιτς φυτίλι 215.000 λάικ.

Πίσω στο άλμπουμ, που ακολουθώντας την παράδοση της ίδιας της καλλιτέχνιδας θα τιτλοφορείται «30» (όσα, δηλαδή, και τα χρόνια της), επισήμως δεν έχει αναγγελθεί. Αλλά, εντάξει, μετά την ανακοίνωση του ολοκαίνουργιου σινγκλ, όλα τα υπόλοιπα είναι απλά θέμα χρόνου. Εξάλλου, τώρα που η Αντέλ είναι ένας άλλος άνθρωπος, ε, σίγουρα θα θέλει να τραγουδήσει τα νέα της στον κόσμο. Πάντα αυτό έκανε, τους καημούς της και την ζωή της τραγουδάει. Γι’ αυτό και την αγαπάμε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα