Φωτιά στην Καλιφόρνια: Πατέρας τραγουδά στην κόρη του καθώς διασχίζουν τις φλόγες

Φωτιά στην Καλιφόρνια: Πατέρας τραγουδά στην κόρη του καθώς διασχίζουν τις φλόγες
Στις φλόγες σπίτι και αυτοκίνητο AP

Παρά τον πανικό που επικρατεί γύρω τους, ο άνδρας δε χάνει λεπτό την ψυχραιμία του και αντίθετα φροντίζει να παρηγορήσει και να ηρεμήσει την κορούλα του.

Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ανάμεσα μας, ζουν ήρωες που δεν φορούν απαραίτητα μπέρτα ή στολή. αλλά φροντίζουν να ξεπεράσουμε τους φόβους και την αγωνία μας.

Πρωταγωνιστής στο βίντεο είναι ένας πατέρας, ο οποίος οδηγεί -έχοντας στο πλευρό του την τρίχρονη κόρη του- κυριολεκτικά μέσα από τα εφιαλτικά πύρινα μέτωπα που μαίνονται στην Καλιφόρνια σε μια προσπάθεια να φτάσουν σε ένα ασφαλές σημείο. 

Παρά τον πανικό που επικρατεί γύρω τους (σπίτια και δέντρα να έχουν τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ στον δρόμο επικρατεί κομφούζιο) ο άνδρας δε χάνει λεπτό την ψυχραιμία του και αντίθετα φροντίζει να παρηγορήσει και να ηρεμήσει την κορούλα του.

«Μάντεψε. Δεν θα πιάσουμε φωτιά εντάξει; Θα μείνουμε μακριά της. Θα είμαστε μια χαρά. Εντάξει; Τα πάμε μια χαρά» της λέει, ενώ κάποια στιγμή της τραγουδά για να την καθησυχάσει ότι όλα είναι καλά και σύντομα θα καταφέρουν να διαφύγουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα