Υπόθεση Κορφιάτη: Προφυλακίστηκε ο πρώην αστυνομικός για τη δολοφονία της 37χρονης

Υπόθεση Κορφιάτη: Προφυλακίστηκε ο πρώην αστυνομικός για τη δολοφονία της 37χρονης
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για την δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στην Ζάκυνθο Eurokinissi

Την προσωρινή κράτηση του 42χρονου που φέρεται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της 37χρονης στη Ζάκυνθο διέταξαν οι δικαστικές αρχές, ύστερα από τα νέα στοιχεία που προέκυψαν.

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο πρώην αστυνομικός που φέρεται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο το καλοκαίρι του 2020.

Ο 42χρονος κατηγορούμενος είχε απολογηθεί στα μέσα Ιουνίου, αλλά τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου του 42χρονου, τα εξειδικευμένα στελέχη των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων εντόπισαν συνομιλίες του πρώην αστυνομικού σε διαδικτυακή εφαρμογή με τον φερόμενο ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας της 37χρονης, περίπου 3 εβδομάδες πριν από το έγκλημα.

Στη δικογραφία που είχαν σχηματίσει τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τον περασμένο Ιούνιο, υπήρχε και μια μαρτυρία που ήθελε τους δύο φερομένους ως δολοφόνους να διαπληκτίζονται έντονα μετά τη δολοφονία της 37χρονης.

Από τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, η ανακρίτρια αποφάσισε ο πρώην αστυνομικός να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα