24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: “Η ΒΑΝΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΠΟΤΕ ΑΠ’ ΤΗ ΣΚΗΝΗ”

Ο πιο αγαπητός παίκτης του Survivor θυμάται το ατυχές βράδυ που πέρασε στο μαγαζί που τραγουδούσε η Άννα Βίσση και μετανιώνει.

“Οι κοιλιακοί σου δεν αφήνουν τον κόσμο να συγκεντρωθεί”, έτσι μου είπε η Άννα, λίγο πριν με διώξει απ’ τη σκηνή. Το περίμενα. Για μένα μιλάμε.

Λίγο αργότερα ήρθε ο μαιτρ και μου ζήτησε να φύγω τελείως από το μαγαζί γιατί όπως είπε, “το κορμί σου μειώνει σημαντικά την κατανάλωση”. Και αυτό το περίμενα.

Οι θαμώνες δεν μπορούσαν να πιουν το ουίσκι τους ούτε να φαρμακώσουν τα κασέρια, γέμιζαν τύψεις καθώς έβλεπαν αυτό το κορμί να λάμπει μπροστά τους και να τους φωνάζει “θα πεθάνετε χοντροί. Θα πεθάνω άγαλμα”.

Μου ‘χει συμβεί σε πολλά μαγαζιά αυτό, όχι μόνο στης Βίσση. Απλά εκεί σοκαρίστηκα περισσότερο γιατί την είχα για ανώτερο άνθρωπο. Η Βανδή δεν θα μου το ‘κανε ποτέ αυτό.

Αλλά μεγάλωσα σε σπίτι βισσικών, δεν είχα επιλογή. Είμαι βαμμένος Άννα από μικρός. Κι έγινα make up artist για να βάφω κι εγώ τους άλλους.

Στον Άγιο Δομίνικο περνάω τα ίδια.

Μισούν γιατί δεν μπορούν να με έχουν. Ζηλεύουν γιατί δεν μπορούν να γίνουν εγώ.

Όλοι μου κάνουν επίθεση, είμαι θύμα, αυτό είναι μπούλινγκ που περνάω.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν πήγε στο παιχνίδι για να γίνει διάσημος, ήδη τον ήξερε όλη η Ελλάδα. Αυτοί θέλουν να γίνουν υπερδιάσημοι στις πλάτες του.

Και στην αρχή δεν είχα πρόβλημα. Φέρε μου την καρύδα εκεί που ξύνομαι και κάνω ηλιοθεραπεία και θα σε πάρει κι εσένα η κάμερα, θα σε δει όλη η Ελλάδα. Win-win situation.

Αλλά όχι, αυτοί θέλανε να γίνουμε ίσα και όμοια. Να σκουπίζω, να μαζεύω… Ντράπηκε και η ντροπή. Τι ακούν οι κοιλιακοί μου και δεν τρελαίνονται.

Για τον Τάκη τον Καραγκούνια τι να πω, που κανονικά αν υπήρχαν σοβαρά κριτήρια σε αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να τον έχουν στείλει στη “Φάρμα” μόνο απ’ την προφορά του.

Μήπως έχω προσωπικότητα και δεν τους αρέσει αυτό; Μήπως επειδή έχω ήθος, στηρίζω το δίκαιο, γι’ αυτό δεν με θέλουν;

Θα με θέλουν σύντομα. Μόλις πεταχτεί και ο 12ος κοιλιακός. Λίγη υπομονή, δεν είναι η εποχή του ακόμα.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα