Survivor: Όταν η Άννα Βίσση κατέβασε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ από την πίστα

Survivor: Όταν η Άννα Βίσση κατέβασε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ από την πίστα
Η Άννα Βίσση στην πίστα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ Glomex

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πριν μπει στο Survivor αναστάτωνε τη νυχτερινή Αθήνα. Είχε ανέβει στην πίστα όπου τραγουδούσε η Άννα Βίση και δεν δεχόταν να κατέβει, εκτός αν του έδινε ένα φιλί.

Ολόκληρο το Survivor έχει αναστατώσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εδώ και δύο εβδομάδες, μετά την είσοδό του στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο παίκτης έχει βρεθεί αμέτρητες φορές στο επίκεντρο των καβγάδων και των εντάσεων. Παράλληλα, έχει προκαλέσει αρκετό γέλιο με τις κατά καιρούς δηλώσεις του και τις ενέργειές του στο Survivor, ενώ αυτή τη βδομάδα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Φαίνεται, όμως, πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προκαλούσε αναστάτωση και στην έξω του ζωή, προτού μπει στο Survivor, όπως για παράδειγμα στις νυχτερινές τους εξόδους.

Συγκεκριμένα, βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή “Ποιος είναι Πρωινιάτικα”, δείχνει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να βρίσκεται σε κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, να έχει ανέβει στην πίστα και να μην δέχεται να κατέβει, δημιουργώντας αμηχανία στην τραγουδίστρια.

Η Άννα Βίσση του ζητά να αποχωρήσει, ενώ ο make-up artist λέει ότι θα το κάνει μόνο αν του δώσει ένα φιλί.

“Δεν θα σου δώσω φιλάκι. Δεν με εμπνέεις να σου δώσω φιλάκι. Δεν θα τσακωθούμε, αλλά κατέβα κάτω. Εσύ δώσε μου αν θες, δεν έχω πρόβλημα”, λέει η τραγουδίστρια και τελικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ την φιλάει στο μάγουλο και αποφασίζει να αποσυρθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα