Νέο Ηράκλειο: Θρίλερ η υπόθεση – Πυροβόλησε πρώτη η 29χρονη;

Νέο Ηράκλειο: Θρίλερ η υπόθεση – Πυροβόλησε πρώτη η 29χρονη;
Έγκλημα στο Νέο Ηράκλειο Eurokinissi

Τα δύο αδέρφια, μία 29χρονη και ένας 34χρονος, διέμεναν σε διαμέρισμα σε οικογενειακή πολυκατοικία και εντοπίστηκαν από τον τρίτο αδερφό τους. Φέρονται να αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί σε διαμέρισμα οικογενειακής πολυκατοικίας, επί της οδού Ολυμπίας, στο Νέο Ηράκλειο, όπου διέμεναν δύο αδέρφια, που εντοπίστηκαν νεκρά, από τον τρίτο αδερφό της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που ανέφεραν ότι τα δύο αδέρφια αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα και είχαν πρόσφατα χάσει την μητέρα τους, ο 34χρονος φερόταν να πυροβόλησε και να σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια με την ίδια καραμπίνα, να αυτοκτόνησε.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής που πήγε στο σημείο κατέληξε πως η βολή που δέχτηκε η αδερφή σε σχέση με τον αδερφό ήταν περισσότερο εξ επαφής και η δική του πιο μακρινή και άρα πιθανόν τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν εντελώς αντίστροφα, δηλαδή η αδερφή πυροβόλησε τον αδερφό και μετά αυτοκτόνησε.

Την οριστική απάντηση σε αυτό αναμένεται να δώσουν τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. από τα δείγματα που έχουν ληφθεί από τα χέρια, καθώς από εκεί θα φανεί ποιος είχε ίχνη πυρίτιδας και άρα ποιος πυροβόλησε.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, στην τσέπη της ζακέτας του αδερφού βρέθηκαν δύο ιδιόχειρα σημειώματα που υπογράφουν με τα αρχικά των ονομάτων τους και τα δύο αδέρφια, όπου εκφράζουν την πρόθεσή τους να αυτοκτονήσουν.

Τα αποτελέσματα για αυτή την εξέταση αναμένονται. Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του News 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα