Υπερήλικας απεγκλωβίστηκε με εγκαύματα από φωτιά σε διαμέρισμα στην Πλ. Κάνιγγος

ΑΘΗΝΑ-Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη συμβολή Κάνιγγος και Σολωμού,τραυματίσθηκε ηλικιωμένος.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Eurokinissi
Ένας 94χρονος απεγκλωβίστηκε με εγκαύματα από φωτιά που ξέσπασε στην κουζίνα του διαμερίσματός του στην Πλ. Κάνιγγος
- 21 Απριλίου 2017 19:38
Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι σε κουζίνα διαμερίσματος 5ου ορόφου στη συμβολή της Πλ. Κάνιγγος με την οδό Σολωμού στο κέντρο της Αθήνας.
Οι πυροσβέστες που έφτασαν πρώτοι στο σημείο απεγκλώβισαν από το φλεγόμενο διαμέρισμα έναν 94χρονο που είχε τις αισθήσεις του, αλλά είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα σχεδόν σε όλο του το σώμα.
Η φωτιά ξέσπασε από την κουζίνα και περιορίστηκε σε αυτή χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής ενώ ο υπερήλικας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.