Δικαστικός αντιπρόσωπος “μαϊμού” στις Σέρρες

Δικαστικός αντιπρόσωπος “μαϊμού” στις Σέρρες

Δικηγόρος των Σερρών εμφανίστηκε σε εκλογικό κέντρο και παρέλαβε το σχετικό υλικό. Αποδείχτηκε ότι δεν είχε οριστεί αυτός ως δικαστικός αντιπρόσωπος από τον Άρειο Πάγο αλλά ασκούμενος του γραφείου του

Δικαστικός αντιπρόσωπος “μαϊμού” αποκαλύφθηκε την Κυριακή (25/05) σε εκλογικό τμήμα των Σερρών, με αποτέλεσμα να καταλήξει με χειροπέδες.

Ο δικηγόρος εμφανίστηκε το πρωί στο εκλογικό κέντρο, προκειμένου να αναλάβει τα υποτιθέμενα καθήκοντα του. Προηγουμένως είχε παραλάβει κανονικά το εκλογικό υλικό, τον σάκο με τα ψηφοδέλτια και κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Στην πορεία όμως εκπρόσωπος ενός εκ των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές διαπίστωσε την απάτη και προέβη στην σχετική καταγγελία.

Όπως αποδείχτηκε, ο εν λόγω δικηγόρος πήρε τη θέση ασκούμενου του γραφείο του, ο οποίος ήταν αυτός που είχε οριστεί ως δικαστικός αντιπρόσωπος από τον Άρειο Πάγο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλαγή αυτή είχε γίνει και την προηγούμενη Κυριακή.

Ελεύθερος, έπειτα από εισαγγελική εντολή, αφέθηκε ο δικηγόρος που προσήχθη νωρίς το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, με την κατηγορία της απάτης περί την εκλογικής νομοθεσίας.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα