O Kanye West ακύρωσε τη συναυλία του μετά από φραστικό επεισόδιο με την Beyonce και τον Jay Z

Νέα κόντρα στην Αμερικανική μουσική σκηνή με πρωταγωνιστές την Beyonce, τον Jay Z και τον Kanye West, που σταματάει στη μέση τις συναυλίες του για να επιτεθεί στο ισχυρότερο ζεύγος της επικερδούς βιομηχανίας (Pics)
- 22 Νοεμβρίου 2016 08:36
Ο Αμερικανός ράπερ Kanye West ακύρωσε χθες Κυριακή την τελευταία στιγμή μια συναυλία αφού είχε νωρίτερα εξαπολύσει ένα νέο σφοδρό κατηγορητήριο, εκτοξεύοντας τα πυρά του κυρίως εναντίον της βασίλισσας της ποπ Beyonce και του συζύγου της Jay Z.
Ο τραγουδιστής επρόκειτο να παρουσιαστεί στο Φόρουμ του Ίνγκλεγουντ, στα προάστια του Λος Άντζελες, όμως οι διοργανωτές, μόλις τρεις ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας, ανήρτησαν μήνυμα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter με το οποίο ενημέρωσαν ότι η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί.
Λίγες ώρες πριν, το Σάββατο το βράδυ, ο Kanye West είχε αφήσει αποσβολωμένο το κοινό του, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Σακραμέντο όπου τραγούδησε μόλις 3 τραγούδια προτού επιδοθεί σε ένα από τα γνωστά του παραληρήματα, σύμφωνα με τα βίντεο που αναρτήθηκαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Κι όλα αυτά ενώ είχε φθάσει με καθυστέρηση μιάμισης ώρας.
Ο ράπερ είπε πως ένιωσε «πληγωμένος» διότι ενημερώθηκε ότι η Beyonce είχε δηλώσει πως δεν επιθυμούσε να συμμετάσχει σε κάποια τελετή απονομής, προφανώς τα MTV Video Music Awards ή τα βραβεία Grammy, εκτός κι αν ήταν σίγουρη ότι θα κερδίσει το βραβείο για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς επικρατώντας των αντιπάλων της.
«Ήλθα εδώ για να σας δώσω την αλήθεια μου ακόμα κι αν αυτό ισοδυναμεί με το να πάρω ένα ρίσκο για την ζωή μου, ακόμα κι αν αυτό είναι ένα ρίσκο για την επιτυχία μου, την ίδια μου την καριέρα» επισήμανε ο Kanye West.
«Jay Z, τηλεφώνησέ μου αδελφέ μου, δεν μου τηλεφωνείς πλέον… Jay Z, γνωρίζω ότι έχεις δολοφόνους, σε παρακαλώ μην τους στείλεις για το κεφάλι μου. Τηλεφώνησέ μου, μίλησε μου ως άνδρας προς άνδρα» συμπλήρωσε αναφερόμενος στον σύζυγο της Beyonce.
Αφού εξαπέλυσε τα πυρά του κι εναντίον του Τύπου, ο τραγουδιστής πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από την σκηνή.
Το κοινό δεν έκρυψε την οργή του κι άρχισε να του φωνάζει υβριστικά συνθήματα.
Ο σύζυγος της πρωταγωνίστριας των τηλεριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν είχε προκαλέσει σοκ πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Σαν Χοσέ, καθώς αποκάλυψε ότι ναι μεν δεν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου όμως εάν πήγαινε θα ψήφιζε τον Ντόναλντ Τραμπ.
Ο ίδιος είχε συμμετάσχει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας με την Beyonce και τον Jay Z σε πολλές εκδηλώσεις υπέρ της Χίλαρι Κλίντον.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)