Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Στουρνάρα- Χατζηδάκη και τρόικας

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Στουρνάρα- Χατζηδάκη και τρόικας
ΑΘΗΝΑ-ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Η ΤΡΟΪΚΑ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΜΑΖΟΥΧ .(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Συνάντηση Στουρνάρα-Χατζηδάκη με τους εκπροσώπους της τρόικας στο Υπουργείο Οικονομικών. Νέο ραντεβού τις 5 το απόγευμα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της τρόικας (ΔΝΤ- ΕΕ- ΕΚΤ) και των υπουργών Οικονομικών Ιω. Στουρνάρα και Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, στο υπουργείο Οικονομικών.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, καθώς στην πρώτη φάση των σημερινών διαπραγματεύσεων είναι η άρση του καθεστώτος που απαγορεύει τους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Για τον συγκεκριμένο λόγο, υπήρξε αργά χθες το βράδυ μια δίωρη σύσκεψη των κ.κ. Στουρνάρα και Χατζηδάκη με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γιώργο Ζανιά.

Στις 5 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη νέα συνάντηση του κ. Στουρνάρα και των εκπροσώπων της τρόικας.

Νωρίτερα, σημειώθηκε μικροένταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών όπου σημειώθηκε ατύχημα κατά την άφιξη της τρόικας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα