Καραγκούνης: ‘Λάθος να συνδέονται οι δικαστικές αποφάσεις με τη διαπραγμάτευση’

Καραγκούνης: ‘Λάθος να συνδέονται οι δικαστικές αποφάσεις με τη διαπραγμάτευση’
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη παυλόπουλου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, στο Προεδρικό Μέγαρο. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και κατηγόρησε την κυβέρνηση για ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη

“Δεν πρέπει να συνδέεται ένα ζήτημα του δικαίου της χώρας με την εκταμίευση της δόσης και τη διαπραγμάτευση” είπε με κατηγορηματικό τρόπο ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας , Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στον Αλέξανδρο Κλώσσα και στο Ραδιόφωνο 24/7, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο αντίδρασης των θεσμών μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου που έκανε δεκτή την αίτηση να αναιρεθεί το βούλευμα με το οποίο απηλλάγη ο πρώην πρόεδρος της Στατιστικής Αρχής, Ανδρέας Γεωργίου, από το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης.

Ακόμη, ο κ.Καραγκούνης σχετικά με τα σχόλια των κυρίων Πολάκη, Κοντονή και Τζανακόπουλου για τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης είπε πως δεν έχουν προηγούμενο και κατηγόρησε την κυβέρνηση για ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη.

“Αυτά συμβαίνουν σε άλλα καθεστώτα εκτός Ευρώπης και δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Αυτές οι ενέργειες δίνουν λάθος μήνυμα στο εξωτερικό και δηλητηριάζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τη δικαιοσύνη” σημείωσε ο κ.Καραγκούνης.

Τέλος, ερωτηθείς για πιθανή προσφυγή στις κάλπες είπε πως αν και η κυβέρνηση καταρρέει δημοσκοπικά θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην εξουσία όσο περισσότερο μπορεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα