Advertisement

Καμμένος σε Τσαβούσογλου: Ας πατήσουν το πόδι τους. Να δούμε πως θα φύγουν

Καμμένος σε Τσαβούσογλου: Ας πατήσουν το πόδι τους. Να δούμε πως θα φύγουν
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, τον Αρχηγό ΓΕΝ Ανιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, παρέστη στις τελετές παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων Διοικητή της ΑΣΔΕΝ από τον Αντιστράτηγο Ιωάννη Ηλιόπουλο στον Αντιστράτηγο Μενέλαο Μεϊμάρη και του Αρχηγού Στόλου(φωτό) από τον Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λίτσα στον Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη. (EUROKINISSI/ΥΕΘΑ) Eurokinissi

Σκληρή απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στον Τούρκο ΥΠΕΞ. “Πρωθυπουργός δεν είναι ο κ. Σημίτης αλλά ο κ. Τσίπρας, υπουργός Εξωτερικών δεν είναι ο κ. Πάγκαλος-ο οποίος είχε τη θεωρία για τις σημαίες που τις παίρνει ο αέρας- αλλά ο κ. Κοτζιάς” τόνισε (Vid)

Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις Τσαβούσογλου.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό νησί. Θα αντιμετωπιστούν. Ας πατήσουν, αλλά μετά να δούμε αν θα φύγουν από εκεί», τόνισε ο κ. Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Οποιαδήποτε πρόκληση απαντάται. Να ξέρει ο κ. Τσαβούσογλου ότι τώρα πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης και ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος που προσχώρησε και στη ΝΔ. Τώρα είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας, ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς και υπουργός Άμυνας εγώ. Τώρα τις σημαίες δεν τις παίρνουν οι αέρηδες», συμπλήρωσε.

Η Ελλάδα σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «δεν απαντά σε προκλήσεις λεκτικές, αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω ποτέ. Ο ελληνικός λαός να κοιμάται ήσυχος».

Επίσης, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «έχουμε δει ειδήσεις μαϊμού το τελευταίο διάστημα, σημειώνοντας ότι «δεν ήταν τα Ίμια το νησί που εμφάνιζαν δεμένο το πλοίο οι Τούρκοι» και πως «δεν έπεσε κανένα ελικόπτερο» και προσέθεσε:

«Τέτοιες προσπάθειες γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και το μονό που μπορούν να προκαλέσουν είναι θυμηδία».

Ο υπουργός είπε ακόμη ότι θα έχουμε συμφωνία με τους θεσμούς στις 20 Μαρτίου. «Η συμφωνία μάλιστα θα είναι μια έκπληξη για όλους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα