Μαυρωτάς: Χτύπημα κάτω από τη μέση οι δηλώσεις Καμίνη – Ανδρουλάκη

Ο βουλευτής του Ποταμιού στηλίτευσε τις δηλώσεις των δύο υποψηφίων για τον φορέα της κεντροαριστεράς που υπενόησαν πως οι θέσεις του Σταύρου Θεοδωράκη υποκρύπτουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι
- 02 Νοεμβρίου 2017 11:24
Χτύπημα κάτω από τη ζώνη χαρακτήρισε τις δηλώσεις Καμίνη-Ανδρουλάκη για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος μαυρωτάς, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.
Όπως τόνισε πρόκειται για άγνοια ή διαστρέβλωση, ενώ σημείωσε ότι Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι μαζί έλαβαν 560.000 ψήφους γεγονός που δεν επιτρέπει να διαλυθούν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες χωρίς την έγκρισή των ψηφοφόρων τους. Ο κ. Μαυρωτάς ζήτησε από όλους τους υποψήφιους επικεφαλής για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς να ανοίξουν τα χαρτιά τους, αναφορικά με την επόμενη μέρα της εκλογής.
Ακούστε τις δηλώσεις του: