Δεν θα πιστέψεις τι ρεκόρ έσπασε ο Rock

default image

Ο θρύλος του WWE και ηθοποιός, Dwayne Johnson, κατάφερε να σπάσει ένα πρωτότυπο ρεκόρ το οποίο μοιράστηκε από τον λογαριασμό του στο Instagram. Σίγουρα δεν είναι αυτό που νομίζεις (Vid)

Νέο ρεκόρ Guinness πέτυχε ο παλαιστής και ηθοποιός Dwayne Johnson -γνωστός και ως “The Rock”-  όχι κατατροπώνοντας κάποιον αντίπαλο στο ρινγκ ή κερδίζοντας κάποιο βραβείο για την υποκριτική του δεινότητα αλλά βγάζοντας 105 φωτογραφίες “σέλφι” σε 3 λεπτά!

“Τα καταφέραμε” φώναζε ο 43χρονος Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος βρισκόταν στο Λονδίνο για την προώθηση της νέας του ταινίας San Andreas.

Ομάδα από πρόθυμους θαυμαστές του, παρατάχθηκαν για να συμμετέχουν κι αυτοί στη μεγάλη στιγμή για τον Johnson. Χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο ο Johnson έβγαλε 105 “σέλφι” σε 3 λεπτά και κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της κατηγορίας.

Κάθε φωτογραφία έπρεπε να εστιάζει, δείχνοντας καθαρά ολόκληρο το πρόσωπο του κάθε συμμετέχοντα και μάλιστα όλα αυτά να γίνονται σε πολύ σύντομο χρόνο.

Φυσικά κάποιες από τις φωτογραφίες ήταν λίγο αποτυχημένες, όμως ο “The Rock” κατάφερε να προσθέσει ακόμα έναν τίτλο στο ενεργητικό του.

(Με πληροφορίες από το www.today.com)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα