Πολύδωρας: Το Τρίτο Πρόγραμμα είναι αναγκαίο βοήθημα γραφής και ανάγνωσης. Να επαναλειτουργήσει άμεσα

Πολύδωρας: Το Τρίτο Πρόγραμμα είναι αναγκαίο βοήθημα γραφής και ανάγνωσης. Να επαναλειτουργήσει άμεσα

Τι αναφέρει σε επιστολή του προς τον Παντελή Καψή ο Βύρωνας Πολύδωρας για την άμεση επαναλειτουργία του Γ' Προγράμματος

Να επαναλειτουργήσει άμεσα το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ζητάει από τον αρμόδιο για θέματα δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας Παντελή Καψή ο τέως Πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας.  

Είναι “αναγκαίο βοήθημα γραφής και ανάγνωσης”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αναλυτικά η επιστολή του:

“Κύριε Υπουργέ,

Ήθελα να σας παρακαλέσω – υπομνήσω να μην παραλείψετε, τώρα με την ανασύνταξη της ΕΡΤ, να επαναλειτουργήσετε άμεσα το Τρίτο Πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας.

Παρέλκει νομίζω η ανάπτυξη της σχετικής επιχειρηματολογίας. Εν υποσημειώσει ας λεχθεί, πως είχα – έχω (όχι μόνον εγώ) το Τρίτο Πρόγραμμα ως αναγκαίο βοήθημα γραφής και ανάγνωσης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα