Grand Prix Βαρκελώνης: Αισιόδοξος ο Χάμιλτον

Grand Prix Βαρκελώνης: Αισιόδοξος ο Χάμιλτον
Hamilton_sd

Να χτίσει πάνω στην πρόσφατη πρόοδο του θέλει ο Λιούις Χάμιλτον, στο Grand Prix της Βαρκελώνης.

«Μετά από μια θετική εμφάνιση στο Μπαχρέιν, έχουμε πλήρη γνώση των χαρακτηριστικών της πίστας στη Βαρκελώνη, τα οποία δεν βοηθάνε το μονοθέσιο μας», είπε αρχικά ο Χάμιλτον για να συνεχίσει λέγοντας… «επί προσθέτως δεν θα έχουμε την ίδια αναβάθμιση σε σχέση με τους άλλους κατασκευαστές, λόγω του ότι δεν θα εισάγουμε νέα πράγματα στα ελεύθερα δοκιμαστικά, έτσι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την θέση που θα έχει ο καθένας κατά την έναρξη. Παρόλα αυτά οι μηχανικοί είναι αισιόδοξοι ότι η χρήση της μπροστινής πτέρυγας θα μας βοηθήσει στο να επιδείξουμε πρόοδο μέσα στην πίστα».



Ο Μάρτιν Γουίτμαρς, επικεφαλής των τεχνικών στην McLaren, απατώντας στα σχόλια του είπε πως: «Η απόφαση μας να εισάγουμε ενημερώσεις για την απόδοση σε κάθε αγώνα και όχι συνολικά θα μας βοηθήσει για να βγάλουμε κάποια πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα, στα ελεύθερα δοκιμαστικά»



«Οι αντίπαλοί μας αναμένεται να κάνουν κάποια σημαντικά βήματα προόδου, το Σαββατοκύριακο στη Βαρκελώνη και εμείς θα πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε πόντους. Το μονοθέσιο μας θα παρουσιάσει κάποιες αδυναμίες δεδομένου των χαρακτηριστικών της πίστας της Καταλωνίας,. Οι αντίπαλοι μας παραμένουν αισιόδοξοι ωστόσο το κίνητρο μπορεί να καλύψει το όποιο χάσμα θα μπορεί να υπάρξει».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα