Η Ελλάδα απογοήτευσε τον Σβόμποντα
Διαβάστε τι δήλωσε ο επικεφαλής της Ομάδας των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την πορεία των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα
- 13 Ιουλίου 2012 21:43
Τη βαθιά απογοήτευσή του για τη μη υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων επί των οποίων έχει δεσμευθεί η Ελλάδα εξέφρασε με δήλωσή του ο επικεφαλής της Ομάδας των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα.
“Αισθάνομαι βαθιά απογοήτευση που η Ελλάδα δεν έχει υλοποιήσει πολλές από τις δεσμεύσεις της για μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για να ‘ξαναμπεί στις ράγες’ επιστρέψει η ελληνική οικονομία”.
Ο κ. Σβόμποντα τόνισε ότι η επιτυχία των διαρθρωτικών αλλαγών, αποτελεί προϋπόθεση για οποιαδήποτε επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου με την τρόικα.
Ο Αυστριακός ευρωβουλευτής, ζήτησε από την Ελλάδα να διπλασιάσει τις προσπάθειές της για να επιτύχουν οι μεταρρυθμίσεις.