Ο μπόμπιρας ξεπόρτισε
Ένα νήπιο στο Χονγκ Κονγκ προκάλεσε αναστάτωση όταν κατόρθωσε μπουσουλώντας να βγει από το παράθυρο του διαμερίσματος όπου διέμενε με τη μητέρα του
- 14 Απριλίου 2008 17:22
Ένα νήπιο στο Χονγκ Κονγκ προκάλεσε αναστάτωση όταν κατόρθωσε μπουσουλώντας να βγει από το παράθυρο του διαμερίσματος όπου διέμενε με τη μητέρα του, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Σε ένα επεισόδιο που θύμιζε έντονα σκηνές από την ταινία του 1994 “Ο Μπόμπιρας το έσκασε” ο 18 μηνών πιτσιρίκος χθες το απόγευμα σκαρφάλωσε στο παράθυρο από ένα ντουλάπι, ενώ η μητέρα του κοιμόταν και έφτασε μέχρι την άκρη της απλώστρας.
Εκεί τον εντόπισε ένας περαστικός και κάλεσε την αστυνομία.
Η αστυνομία έφθασε αμέσως και για να προστατέψει το παιδί από πιθανή πτώση τοποθέτησε κάτω από το παράθυρο ένα φορτηγάκι καλυμμένο με καμβά ως προστατευτικό παραπετασμα, αλλά το παιδί άρχισε να κλαίει με συνέπεια να ξυπνήσει η μητέρα του και να το πάρει μέσα στο διαμέρισμα.
Η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα για παραμέληση ανηλίκου αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο ιατρικό κέντρο σε κατάσταση σοκ και με ελαφρούς μώλωπες.
(Πηγή: ΑΠΕ)