Κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι

Μια 8χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου. Χτύπησε στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της
- 13 Απριλίου 2013 09:49
Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλειου ενα οκτάχρονο κορίτσι που τραυματίστηκε σε ατύχημα στο σπίτι της στα Ανώγεια Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οκτάχρονη έπεσε από τις σκάλες της διώροφης οικίας που διαμένει μαζί με την πολύτεκνη οικογένειά της, και χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Οι οικείοι της την μετέφεραν με ΙΧ αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, όπου απέχει μικρή απόσταση από το σπίτι της οκτάχρονης, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Η οκτάχρονη, αν και σε σοβαρή κατάσταση, δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της.
(Πηγή: Flashnews.gr)