Ιταλία: Θύμα κλοπής ο γιος του Ματέο Σαλβίνι – Του πήραν το κινητό

Ιταλία: Θύμα κλοπής ο γιος του Ματέο Σαλβίνι – Του πήραν το κινητό
Ματέο Σαλβίνι AP Photo/Gregorio Borgia

Τρεις άνδρες απείλησαν με σπασμένο μπουκάλι τον Φεντερίκο Σαλβίνι και του έκλεψαν το κινητό. Το βρήκε και το παρέδωσε Αιγύπτιος ιδιοκτήτης παντοπωλείου.

Θύμα κλοπής έπεσε ο δεκαεννιάχρονος γιος του γραμματέα της Λέγκα και υπουργού Υποδομών, Ματέο Σαλβίνι.

Όπως μετέδωσαν το βράδυ της Δευτέρας (26/12) τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Φεντερίκο Σαλβίνι, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (23/12) βρισκόταν σε δυτική συνοικία του Μιλάνου και επέστρεφε σπίτι του, για να δειπνήσει με τους δικούς του.

Ξαφνικά, τον πλησίασαν τρεις νέοι, (πιθανώς βορειοαφρικανοί, όπως γράφει η La Repubblica) οι οποίοι πρώτα του ζήτησαν τσιγάρο και αμέσως μετά, τον απείλησαν με σπασμένο μπουκάλι, υποχρεώνοντάς τον να τους παραδώσει το κινητό του.

Οι τρεις νέοι απομακρύνθηκαν τρέχοντας ενώ ο γιος του επικεφαλής της Λέγκα, έφτασε πεζός στο σπίτι και ειδοποίησε τον πατέρα του για το συμβάν. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα, αλλά αποκλείσθηκε αμέσως οποιοδήποτε πολιτικό κίνητρο.

Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica, το κινητό επιστράφηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του χάρη σε έναν Αιγύπτιο, ιδιοκτήτη παντοπωλείου στην περιοχή Σαν Σίρο, όπου βρίσκεται το στάδιο του Μιλάνου: ειδοποίησε τους αστυνομικούς ότι ένας πελάτης του πρότεινε να αγοράσει καινούριο τηλέφωνο, σε τιμή ευκαιρίας, και του το άφησε να το δοκιμάσει. Ο έμπορος, όμως, κατάλαβε ότι μπορεί να ήταν προϊόν κλοπής και κάλεσε αμέσως την άμεση δράση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα