Χελωνονιντζάκια: Ποιος διάσημος “κακός” πέθανε οριστικά στη δημοφιλή σειρά

Χελωνονιντζάκια: Ποιος διάσημος “κακός” πέθανε οριστικά στη δημοφιλή σειρά
Χελωνονιντζάκια Nickelodeon/Ap Photo

Τόσο τα 4 Χελωνονιντζάκια όσο και οι κακοί του θρυλικού animation της δεκαετίας του '90 έχουν γίνει εμβληματικοί, όμως για έναν από τους κακούς σκοτώθηκε οριστικά και αποτελεί πια παρελθόν.

Οι κακοί που κάνουν την εμφάνισή τους στα “Χελωνονιντζάκια (Teenage Mutant Ninja Turtles)” των 90’s δεν αποτελούν μόνο αναπόσπαστους χαρακτήρες της σειράς ταινιών και των κινουμένων σχεδίων αλλά και μόνιμες -και αγαπημένες- φιγούρες για μια ολόκληρη γενιά θαυμαστών.

Για έναν όμως από αυτούς η φανταστική 4άδα των μεταλλαγμένων χελωνών, Λεονάρντο ντα Βίντσι, Μικελάντζελο, Ραφαήλ και Ντονατέλο τελειώνει οριστικά, αφού “σκοτώνεται” οριστικά.

Στη νέα σειρά επεισοδίων, τα Χελωνονιντζάκια μάχονται με μια θεότητα γνωστή ως Rat King σε έναν μυστικιστικό πόλεμο που θα κρίνει τη μοίρα ολόκληρου του πλανήτη. Αυτό το συμβάν είναι γνωστό ως “The Armageddon Game” και ενώ οι Χελώνες έχουν συγκεντρώσει τους συμμάχους τους – που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον Σρέντερ και το Foot Clan- το ίδιο ισχύει και για τον Rat King, ο οποίος έχει μαζέψει το “Trio of Terror”, δηλαδή τον Στρατηγό Krang, τον Baxter Stockman και την Madame Null.

Καθένας από αυτούς έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στις προσπάθειες του Rat King προς την κατάκτηση του πλανήτη, ωστόσο στο τελευταίο κεφάλαιο του “The Armageddon Game”, πεθαίνει οριστικά ο Krang.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το screenrant.com, στο “Teenage Mutant Ninja Turtles: The Armageddon Game #7” των Tom Waltz και Vincenzo Federici, ο Krang αποφασίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει πλέον να δώσει εντολή στους Utroms να καταλάβουν τον πλανήτη Γη και ότι θα προτιμούσε απλώς να χρησιμοποιήσει το Technodrome για να αποδεκατίσει τον κόσμο και στη συνέχεια να αποδράσει μέσω μιας υπερδιάστατης πύλης.

Ωστόσο, όταν ανοίγει η πύλη προτού ο Krang καταφέρει να ενεργοποιήσει τη μηχανή, συνειδητοποιεί ότι τα Χελωνονιντζάκια και οι σύμμαχοί τους ήταν έτοιμοι για μια επίθεση εναντίον του.

Στο σημείο εκείνο, ο αρχηγός των Νετρίνων, Βασιλιάς Zenter, κηρύσσει τον Krang ένοχο για εγκλήματα πολέμου που εκτείνονται σε πολλά σύμπαντα και τον καταδικάζει σε θάνατο. Στη συνέχεια, ο Zenter πυροβολεί τον Krang ακριβώς ανάμεσα στα μάτια του και η στολή που φορούσε ο Krang (που είναι στην πραγματικότητα Metalhead) δηλώνει ότι οι λειτουργίες ζωής του είναι στο μηδέν, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι είναι, στην πραγματικότητα, νεκρός.

Ο θάνατος του Krang είναι μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή για τη σειρά TMNT, αλλά κυρίως για τα παιδιά της δεκαετίας του ’90. Σε αντίθεση με τους Turtles, Shredder και Foot Clan, ο Krang εισήχθη στα καρτούν της δεκαετίας του ’90 και όχι στα κόμικς, κάτι που τον έκανε αμέσως συνώνυμο με ίσως την πιο εμβληματική φιγούρα του TMNT μέχρι σήμερα. Η πιο πρόσφατη απεικόνισή του στα κόμικς ήταν πολύ πιο βάναυση και σκληρή, αλλά πολλοί θαυμαστές σίγουρα θα θυμούνται με αγάπη τον Krang ως τον πολύχρωμο, ανόητο και ξεκαρδιστικά χυδαίο κακό στα Χελωνονιντζάκια που ήταν αρχικά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα