Αρχαία Ολυμπία: Το σημείο στην παιδική χαρά όπου χτύπησε η 5χρονη

Με κάταγμα στο κρανίο νοσηλεύεται το 5χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας.
- 07 Μαΐου 2023 18:10
Με κάταγμα στο κρανίο νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα ένα 5χρονο κορίτσι από την Αρχαία Ολυμπία.
Το άτυχο κοριτσάκι τραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (06/05) σε παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου είχε πάει για να παίξει. Ο τραυματισμός της 5χρονης σημειώθηκε όταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σκόνταψε και έπεσε πάνω σε ένα σίδερο, το οποίο προεξείχε από ένα μικρό τοιχίο.
Το μικρό παιδί χτύπησε στο πρόσωπο, με το τραύμα να βρίσκεται πολύ κοντά στο μάτι, ενώ οι εξετάσεις αργότερα έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα κρανίου.
Η 5χρονη μεταφέρθηκε από τους γονείς της αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, στην συνέχεια στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, ενώ τώρα βρίσκεται στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας.
Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις