Αδιαφορία αστυνομίας σε άγριο ξυλοδαρμό 20χρονης

Αδιαφορία αστυνομίας σε άγριο ξυλοδαρμό 20χρονης

Απίστευτη καταγγελία 20χρονης που ξυλοκοπήθηκε από ομάδα επτά-οκτώ ατόμων στα Ιωάννινα. Η αστυνομία, παρά τις κλήσεις της για βοήθεια, εμφανίστηκε μετά από 20 λεπτά

Εξωφρενική καταγγελία για την αδράνεια της αστυνομίας σε ξυλοδαρμό 20χρονης στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων από ομάδα επτά-οκτώ ατόμων.

Η 20χρονη, όπως καταγγέλλει στο epiruspost.gr , δέχτηκε άνευ λόγου επίθεση το βράδυ της Πέμπτης από ομάδα νεαρών αγοριών, αλλά αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι η ανύπαρκτη αντίδραση της αστυνομίας στις κλήσεις της για βοήθεια.

Η ίδια κάλεσε την αστυνομία, αλλά οι αστυνομικοί δεν αντοποκρίθηκαν ποτέ στην κλήση της παρά το γεγονός ότι το αστυνομικό τμήμα βρισκόταν σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το σημείο που τους περιέγραψε η κοπέλα.

Αφού μάταια περίμενε την προστασία της ΕΛ.ΑΣ., αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στον πατέρα της , ενώ προσπαθούσε τρέχοντας να ξεφύγει από τη μανία των νεαρών. Λίγη ώρα αργότερα, ο πατέρας της έφτασε στο χώρο πίσω από τη Νομαρχία όπου είχε καταφύγει το κορίτσι, με τους νεαρούς όμως να παραμονεύουν σε κοντινό σημείο.

Ακολούθησε τηλεφώνημα του πατέρα στην Αστυνομία, η οποία αυτή τη φορά χρειάστηκε πάνω από 20 λεπτά για μια απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια, με αποτέλεσμα οι δράστες να έχουν τραπεί σε φυγή.

SHARE:

24Media Network