10 + 1 Χρόνια Advocate/Burson-Marsteller

10 + 1 Χρόνια Advocate/Burson-Marsteller

Τα 11 χρόνια της γιόρτασε η Advocate/Burson-Marsteller. Τι δήλωσαν ο Δημήτρης Μαύρος και η Μαρία Λαζαρίμου, κατά την παρουσίαση της έκδοσης "Δέκα συν ένα κείμενα"

Με μια ειδική έκδοση «Δέκα συν ένα κείμενα» της Μαρίας Λαζαρίμου και μια εκδήλωση για την παρουσίασή της, γιορτάστηκαν χθες παρουσία συνεργατών, πελατών δημοσιογράφων και φίλων τα Δέκα συν ένα χρόνια της Advocate/Burson-Marsteller.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δημήτρης Μαύρος και η Μαρία Λαζαρίμου αναφέρθηκαν στην ιστορία της ίδρυσης της εταιρίας και στο όραμά τους να φτιάξουν μια εταιρία που, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Μαύρος στην ομιλία του: «Θα βασίζεται σε ουσιαστικά insights για την αγορά και τους πελάτες, που θα αναδειχτεί σε change agent για επιχειρήσεις και οργανισμούς που πιστεύουν στην συνεχή αλλαγή και προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις της κοινωνίας και των

Μια εταιρία που θα είναι πολύτιμος συνεργάτης στην αντιμετώπιση και διαχείριση των κρίσεων των πελατών της και που θα είναι σε θέση να εκπροσωπεί αξιοκρατικά τις θέσεις τους στις επαφές με την πολιτεία και τις κρατικές υπηρεσίες. Που θα οδηγήσει την επικοινωνία σε νέους τομείς υπηρεσιών όπως η προώθηση της σημασίας της Εταιρικής Υπευθυνότητας. Μία εταιρία που θα έκανε το νεαρό τότε τομέα του Digital marketing και τον μετέπειτα αναδυόμενο χώρο των social media, κεντρικό πυλώνα των υπηρεσιών της και αναπόσπαστο μέρος των προγραμμάτων επικοινωνίας»

«Και τέλος», συνέχισε ο Δημήτρης Μαύρος, «οραματιστήκαμε μια εταιρεία, που οι εργαζόμενοι και συνεργάτες μας θα αποτελούσαν ένα ομαδικό σύνολο που τρέφει σεβασμό και αγάπη για την δουλειά του και τους συναδέλφους τους. Είμαι πραγματικά ευτυχής που σήμερα, δέκα χρόνια μετά, βλέπουμε όλους τους παραπάνω στόχους να έχουν πραγματοποιηθεί και να έχουν εκτιμηθεί από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις και οργανισμούς της Ελληνικής οικονομίας που μας εμπιστεύονται καθημερινά».

Από την πλευρά της η Μαρία Λαζαρίμου αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να γράψει τα ”Δέκα συν ένα κείμενα για τα δέκα συν ένα χρόνια της Advocate” λέγοντας:

«Θέλησα να γιορτάσουμε αυτήν την επέτειο με κάτι χειροπιαστό, συμβολικό που να μας μείνει σαν ένα πρώτο κομμάτι της ιστορίας αυτής της εταιρίας. Καταθέτοντας κάποιες σκέψεις και απόψεις σχετικά με το αντικείμενο της δουλειάς μας, σχετικά με τα διαφορετικά πρόσωπα των Δημοσίων Σχέσεων, που ακόμα και σήμερα είναι τόσο παρεξηγημένες...

Τριάντα χρόνια μετά την είσοδο μου στο χώρο, χρειάζεται ακόμα να εξηγώ σε υποψηφίους πελάτες και φίλους τι ακριβώς κάνουν αυτές οι Δημόσιες Σχέσεις και ότι η δουλειά μας δεν είναι μονό εκδηλώσεις! Είναι επιρροή, storytelling, δικτύωση, συμμετοχή. Είναι εξωστρέφεια, εταιρικός σκοπός, crisis management. Είναι μήνυμα, στρατηγική. Είναι ανάκτηση της χαμένης

Τα δέκα συν ένα κείμενα περιγράφουν τους δέκα συν ένα λόγους γιατί επιχειρήσεις και οργανισμοί χρειάζονται απαραίτητα τις υπηρεσίες μας σήμερα και στο μέλλον, περισσότερο από

Η καλαίσθητη αυτή έκδοση δημιουργία της Busybuilding περιλαμβάνει απόψεις και ευχές από συνεργάτες και πελάτες, μια σύντομη παρουσίαση της εταιρίας και ένα χρονολόγιο με τις σημαντικές στιγμές της εταιρίας.

SHARE:

24Media Network