Ακόμα μία διάκριση για τα Ντολμαδάκια Παλίρροια και τη γεύση τους!

Ακόμα μία διάκριση για τα Ντολμαδάκια Παλίρροια και τη γεύση τους!

Η Παλίρροια συνεχίζει να αποσπά βραβεία για την γεύση των προϊόντων της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αυτή τη φορά με το Superior Taste Award για τα ντολμαδάκια γιαλαντζί, με ρύζι και μυρωδικά

H Επιτροπή του International Taste Institute βράβευσε, για τέταρτη φορά, με το Superior Taste Award και 1 Αστέρι τα Ντολμαδάκια Παλίρροια.

Πρόκειται για μία ακόμα σπουδαία διάκριση για τα θρυλικά πλέον Ντολμαδάκια Παλίρροια και την μοναδική τους γεύση και μάλιστα από μια κριτική επιτροπή με καταξιωμένους Σεφ και Σομελιέ, με μια ιδιαίτερα αυστηρή μεθοδολογία γευσιγνωσίας.

Το φετινό Superior Taste Award έρχεται να επιβραβεύσει για ακόμη μία φορά την Παλίρροια που μαγειρεύει για εμάς από το 1957, προσφέροντας νόστιμα καλομαγειρεμένα πιάτα βασισμένα πάντα στα πιο ποιοτικά συστατικά και τις αυθεντικές συνταγές της Ελληνικής Κουζίνας.

Η Παλίρροια είναι η Νο1 ελληνική εταιρεία σε εξαγωγές ετοίμων γευμάτων σε όλο τον κόσμο. Οι αυθεντικές συνταγές της ταξιδεύουν σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ η εταιρεία είναι ο Νο1 παραγωγός ντολμά παγκοσμίως. Τα ντολμαδάκια Παλίρροια είναι χειροποίητα και χωρίς συντηρητικά!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα