BIOPANOPLY by Marmodom Η πράσινη πανοπλία του ακινήτου σας

BIOPANOPLY by Marmodom Η πράσινη πανοπλία του ακινήτου σας

Τα πιστοποιημένα Σύνθετα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης (ETICS) Biopanoply προστατεύουν απόλυτα το κτίριο από τις όποιες καιρικές μεταβολές.

Διατηρούν σταθερό και ευχάριστο κλίμα χειμώνα-καλοκαίρι για μέγιστη οικονομία σε ψύξη και θέρμανση, ενώ αναβαθμίζουν την όψη και, την αξία του.

Όποιο κι αν είναι το μονωτικό υλικό που ταιριάζει στη δική σας εφαρμογή (εξηλασμένη / διογκωμένη –λευκή ή γραφιτούχα– πολυστερίνη ή πετροβάμβακας), τα υλικά του συστήματος είναι απολύτως συμβατά, διατηρώντας τις ιδιότητές του σταθερές για τουλάχιστον 25 χρόνια.

Η Marmodom σαν πρωτοπόρος δύναμη στην αγορά των ετοίμων κονιαμάτων με εργοστάσιο παραγωγής στη Δράμα και κέντρα διανομής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ήταν από τις πρώτες εταιρίες που προχώρησε σε πιστοποίηση ολοκληρωμένων συστημάτων θερμομόνωσης. Ως μέλος του ελληνικού ομίλου μαρμάρου ΑΕΤΟΣ Α.Β.Ε.Μ.Ε. διαθέτει έντονη παρουσία και στο εξωτερικό με την πλούσια γκάμα προϊόντων που συμπεριλαμβάνει κόλλες πλακιδίων, στεγανωτικά συστήματα, έγχρωμους σοβάδες και πατητή τσιμεντοκονία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα