Διπλή διάκριση για την Herbalife Nutrition στα Fitness Awards 2020!

Διπλή διάκριση για την Herbalife Nutrition στα Fitness Awards 2020!

Με δύο βραβεία τιμήθηκε η Herbalife Nutrition στα νεοσύστατα “Fitness Awards 2020”, για τους πρωτοπόρους στον τομέα του Fitness.

Στην κατηγορία “Best Meal Replacement” χρυσό βραβείο κατέκτησετο νέο “Formula 1 Sport”, ένα νόστιμο, υγιεινό,θρεπτικό και ισορροπημένο υποκατάστατο γεύματος, ειδικά σχεδιασμένο για όσουςαθλούνται, για όσους έχουν έντονο και δραστήριο τρόπο ζωής και παράλληλαενδιαφέρονται για τον έλεγχο και την απώλεια βάρους, διατηρώντας σωστέςδιατροφικές συνήθειες.

Στην κατηγορία “Best Product for Hydration” ασημένιο βραβείοαπέσπασε το “Hydrate”,ένα ποτό ηλεκτρολυτών χωρίς θερμίδες που έχει σχεδιαστεί για την ενίσχυσηαπορρόφησης του νερού, το οποίο είναι ιδανικό για όποιον χρειάζεται ενυδάτωσημετά την άσκηση ή κατά τη διάρκεια της προπόνησης και εξασφαλίζει τα ιδανικά ποσοστά νερού στο σώμα τουασκούμενου, δίνοντας ταυτόχρονα μία μοναδική γεύση πορτοκάλι .

Η Herbalife Nutrition είναι ο Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής ΟλυμπιακήςΟμάδας, ενισχύοντας την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο δρόμογια τους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκυο 2021».

SHARE:

24Media Network