Δωρεάν θέρμανση με ηλιακό αερόθερμο

Δωρεάν θέρμανση με ηλιακό αερόθερμο

Το καινοτόμο προϊόν AIRSOL, που θερμαίνει άμεσα και αποτελεσματικά οικίες και επαγγελματικούς χώρους με ζεστό αέρα από τον ήλιο, κυκλοφόρησε από τις αρχές Δεκεμβρίου στη διεθνή και στην ελληνική αγορά

Το AIRSOL είναι υβριδικό προϊόν, το οποίο ενσωματώνει τη Γερμανική πρωτοποριακή τεχνολογία της επιλεκτικής απορροφητικής επιφάνειας (selective absorption) από οξείδια τιτανίου για τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση της ηλιακής ακτινοβολίας και τη μετατροπή της σε θερμότητα, μαζί με φωτοβολταϊκό στοιχείο για την παροχή του ζεστού αέρα μέσα στο θερμαινόμενο χώρο.

Το AIRSOL είναι 100% αυτοτελές, δηλαδή χωρίς καθόλου χρήση ηλεκτρικής ή άλλης κοστοβόρου ενέργειας και μπορεί να εξοικονομήσει από 60% έως και 80% του συμβατικού καυσίμου για τη θέρμανση σπιτιών μόνιμης κατοικίας ή εξοχικών, γραφείων, σχολείων, κλπ φιλτράροντας και θερμαίνοντας φρέσκο αέρα μέχρι και στους 60°C.

Η εγκατάσταση του είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί να γίνει σε τοίχο, ταράτσα ή κεραμίδια ακόμη και από τον ίδιο τον καταναλωτή.

Στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν δύο μοντέλα που ενδείκνυνται για οικιακή χρήση, όπως το AIRSOL 10 το οποίο είναι κατάλληλο για χώρο 10 έως 40 τ.μ. και το AIRSOL 20 που είναι κατάλληλο για χώρο 20 έως 60 τ.μ.

Για μεγαλύτερους χώρους υπάρχει το επαγγελματικό AIRSOL 35, το οποίο σε συστοιχίες μπορεί να καλύψει κάθε χώρο όσο μεγάλες κι αν είναι οι ανάγκες θέρμανσης. Η εγγύηση για όλα τα προϊόντα AIRSOL είναι 10 χρόνια.

Η τιμή του AIRSOL 10 είναι €550,00 + ΦΠΑ και €900,00 + ΦΠΑ για το AIRSOL 20.

Το AIRSOL διατίθεται από την ΣΟΛΕ Α.Ε. ( www.eurostar-solar.com ) μέσω επιλεγμένων καταστημάτων ειδών θέρμανσης.

SHARE:

24Media Network