EcoHeat: Η ολοκληρωμένη λύση από τον ΗΡΩΝA για Φυσικό Αέριο στο σπίτι

EcoHeat: Η ολοκληρωμένη λύση από τον ΗΡΩΝA
για Φυσικό Αέριο στο σπίτι

• 24μηνη άτοκη χρηματοδότηση από 59 €/μήνα • Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για νέα σύνδεση

· Αντικατάσταση παλαιού λέβητα μενέο


Το νέο πρόγραμμα «EcoHeat» του ΗΡΩΝΑπαρέχει μια οικονομική και ολοκληρωμένη λύση σύνδεσης κατοικιών στο ΦυσικόΑέριο, μέσω 24μηνης άτοκης χρηματοδότησης για εγκατάσταση νέου εξοπλισμού αλλάκαι αντικατάσταση παλαιού λέβητα.

Το «EcoHeat» ανήκει στη νέα σειρά υπηρεσιών «EcoLife» που σχεδίασε ο ΗΡΩΝ, με στόχο την προώθηση της «πράσινης» ενέργειας και την προτροπή των καταναλωτών για τη χρήση «καθαρότερων» μορφών ενέργειας. Χάρη στονέο πρόγραμμα, τα νοικοκυριά αποκτούν εύκολα πρόσβαση στο Φυσικό Αέριο, τοφιλικότερο προς το περιβάλλον καύσιμο, πετυχαίνοντας έως και 65% εξοικονόμησησε σχέση με άλλες μορφές ενέργειας.

Ειδικότερα, ο ΗΡΩΝ, μέσω του EcoHeat, αναλαμβάνειόλες τις διαδικασίες για την πρόσβαση των οικιακών πελατών στο Φυσικό Αέριο:

1. Εγκατάσταση και έναρξη λειτουργίαςόλου του απαραίτητου εξοπλισμού για νέες συνδέσεις

2. Αντικατάσταση του παλαιού λέβηταμε σύγχρονους λέβητες συμπύκνωσης τελευταίας γενιάς




Επιπρόσθετα, το «EcoHeat»παρέχει:

• Άτοκη 24μηνη χρηματοδότηση

• Δωρεάν υπηρεσίες αυτοψίας και προσφοράς στο χώρο του πελάτη

• Μεγάλη ευελιξία επιλογής λέβητα συμπύκνωσης τελευταίας τεχνολογίας

• Διευρυμένη εγγύηση εξοπλισμού

• Τεχνική υποστήριξη μέσω εξειδικευμένων συνεργατών

• Υποβολή αίτησης και άμεση επεξεργασία του αιτήματος μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Το νέο πρόγραμμα EcoHeat δίνει τη δυνατότητα στους οικιακούς καταναλωτές να επιλέξουν ανάμεσα σε δύοοικονομικά πακέτα άτοκης χρηματοδότησης εξοπλισμού “Economy” &“Premium”, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και το κόστος του λέβητα.

Τα πακέτα χρηματοδότησης ξεκινούν από 59€ και καλύπτουν τις δαπάνες γιαπρομήθεια, μεταφορά, τοποθέτηση και εγκατάσταση εξοπλισμού καθώς και όποιεςεργασίες απαιτούνται για τη μηχανολογική μελέτη, την έναυση αλλά και τηνενεργοποίηση της εγκατάστασης Φυσικού Αερίου.

Ο ΗΡΩΝ παρακολουθεί στενά τιςεξελίξεις σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.Η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας πρωταγωνιστεί σε αυτέςτις δράσεις, αναπτύσσοντας προϊόντα και υπηρεσίες παροχής «πράσινης» και«καθαρής» ενέργειας.

Σχετικά με τον ΗΡΩΝΑ

Ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον 1οιδιώτη που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, στην παραγωγή και προμήθειαενέργειας. Λειτουργεί 2 μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριοστην Βοιωτία συνολικής ισχύος 582MW. Περισσότεροι από 210.000 πελάτες σε όλητην Ελλάδα εμπιστεύονται τον ΗΡΩΝΑ για την προμήθειά τους σε ηλεκτρικό ρεύμακαι φυσικό αέριο. Η μετοχική σύνθεση του ΗΡΩΝΑ είναι εγγύηση εμπιστοσύνης καιαποτελείται από:

– τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, τον μεγαλύτεροΈλληνα επενδυτή σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παγκοσμίως

– την ENGIE, έναν από τουςμεγαλύτερους ανεξάρτητους παραγωγούς και προμηθευτές ενέργειας παγκοσμίως μεπαρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο

– την QATAR PETROLEUM, την κρατικήεταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου του Κατάρ που πρωταγωνιστεί στην αγοράφυσικού αερίου διεθνώς

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.heron.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα