Εκπαιδευτική συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και ΜΑΚΒΕΛ

Εκπαιδευτική συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και ΜΑΚΒΕΛ

Εκπαιδευτικό συνεργάτη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί πλέον η εταιρία EURIMAC AE και τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ, μετά την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς 2020 και το ιστορικό brand ΜΑΚΒΕΛ ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο της γαστρονομίας.

Η χρήση της ιδιαίτερα διευρυμένης γκάμας προϊόντων ΜΑΚΒΕΛ, ενισχύει το πρόγραμμα σπουδών, προσφέροντας εξειδικευμένη γνώση και νέα δυναμική σε μία από τις πιο βασικές κατηγορίες της μαγειρικής, τα ζυμαρικά.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής θα έχουν στη διάθεση τους τα εξαιρετικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας για να εκπαιδευτούν σε ποικίλες συνταγές, στο πλαίσιο της επαγγελματικής κατάρτισης τους στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ.

Η συνεργασία περιλαμβάνει ακόμα διοργάνωση θεματικών σεμιναρίων, masterclasses ζυμαρικών από τους ειδικούς της ΜΑΚΒΕΛ, αλλά και εκπαιδευτική επίσκεψη στο σύγχρονο εργοστάσιο της EURIMAC AE όπου παράγονται τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ, στο Κιλκίς.

Η ιστορία της μάρκας ΜΑΚΒΕΛ ξεκινά το 1939 από τη Θεσσαλονίκη. Με την πάροδο των ετών η παραγωγή μεγαλώνει, η εταιρία αναπτύσσεται και δημιουργεί ολοένα και πιο σύγχρονες υποδομές. Σήμερα, διαθέτει ένα υπερσύγχρονο, φιλικό προς το περιβάλλον εργοστάσιο με σιμιγδαλόμυλο και πολλαπλές γραμμές παραγωγής, ενώ έχει βραβευτεί με το βραβείο Περιβαλλοντική Αξία 2019 από το ΣΒΕ, για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της εταιρίας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα