Γίνε «Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση» για καλό σκοπό, ανακυκλώνοντας χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak στον μπλε κάδο

Γίνε «Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση» για καλό σκοπό, ανακυκλώνοντας χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak στον μπλε κάδο

Η Δανάη Μπάρκα, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Τζένη Μελιτά μας καλούν να γεμίσουμε τον μπλε κάδο της γειτονιάς τους και να ενισχύσουμε ένα σχολείο δεύτερης ευκαιρίας

O Recycling Champion της Tetra Pak επιστρέφει και προκαλεί τρία αγαπημένα μας πρόσωπα και εμάς να κάνουμε μία σωστή επιλογή για το περιβάλλον και να γίνουμε «Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση», ανακυκλώνοντας τις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak στον μπλε κάδο για καλό σκοπό!

Από 17 Ιουνίου έως και 9 Ιουλίου, η Δανάη Μπάρκα, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Τζένη Μελιτά θα «υιοθετήσουν», για μία εβδομάδα ο καθένας, έναν μπλε κάδο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης στη γειτονιά τους με στόχο τους να τον γεμίσουν ξανά και ξανά με τη βοήθεια μας. Όποιος καταφέρει να συγκεντρώσει στον μπλε κάδο του τον μεγαλύτερο όγκο συσκευασιών προς ανακύκλωση, θα αναδειχθεί ο επόμενος «Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση» και νικητής του challenge. Οι χάρτινες συσκευασίες θα ανακυκλωθούν και θα αποκτήσουν μία «νέα ζωή», αφού θα αξιοποιηθούν για την παραγωγή γραφικής ύλης που η Tetra Pak θα προσφέρει σε ένα σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, στη γειτονιά του νικητή του challenge.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα