Η ΕΨΑ γιορτάζει 90 χρόνια και παρουσιάζει νέες, συναρπαστικές γεύσεις!

Η ΕΨΑ γιορτάζει 90 χρόνια και παρουσιάζει νέες, συναρπαστικές γεύσεις!

Διαβάστε τα πάντα για τα 90 χρόνια ΕΨΑ και δείτε όλες τις νέες γεύσεις που θα σας συναρπάσουν!

Η ΕΨΑ, η αγαπημένη εταιρία αναψυκτικών από την Αγριά Βόλου, συμπληρώνει φέτος 90 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και γιορτάζει με καινοτόμα προϊόντα σε υπέροχες γεύσεις και νέες, επετειακές πρωτότυπες συσκευασίες που κλέβουν τις εντυπώσεις και έχουν ήδη γίνει ανάρπαστες.

ΕΨΑ Τσάι Λεμόνι & ΕΨΑ Τσάι Ροδάκινο: Η κλασσική συνταγή της ΕΨΑ για παγωμένο Τσάι - η απόλυτη δροσιά με υπέροχη φυσική γεύση, απολαυστικά όσο κανένα άλλο.

ΕΨΑ Πράσινο Τσάι λάϊτ ρόδι & βύσσινο: Τέχνη, δροσιά και υπέροχη γεύση γίνονται ένα.

ΕΨΑ Κόκκινο Τσάι λάϊτ, κράνμπερι, αρώνια, γκότζι μπέρι: Απίθανη γεύση ΕΨΑ και ακόμα πιο απίθανη εμφάνιση, σε έναν ανατρεπτικό υγιεινό συνδυασμό. Ποτέ το τσάι δεν ήταν τόσο καινοτόμο και απολαυστικό!

Πορτοκαλάδα μπλε λάϊτ κουτί 330ml: Η διάσημη ΕΨΑ πορτοκαλάδα μπλε (χωρίς ανθρακικό) τώρα και λάϊτ.

1,5 λίτρο λάϊτ: Λεμονάδα, Πορτοκαλάδα με ανθρακικό, Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό. Οι υπέροχες γεύσεις ΕΨΑ λάϊτ, επιτέλους και σε οικογενειακή συσκευασία.

Σαγκουίνι (επετειακή έκδοση σε γυάλινη συσκευασία, σε περιορισμένη ποσότητα)

Η σειρά λάϊτ, με γλυκαντικό από το φυτό στέβια, συνίσταται για διαβητικούς αλλά και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και θέλουν να απολαμβάνουν αυθεντικές γεύσεις ΕΨΑ με λίγες θερμίδες.

Η αγαπημένη ΕΨΑ είναι υποψήφια στην κατηγορία «Τhe Business of The Year Award» του φετινού διαγωνισμού European Business Awards!

SHARE:

24Media Network