Η Kaiser παρουσιάζει την «Τέχνη των Αυθεντικών Τοπικών Γεύσεων»

Η Kaiser παρουσιάζει την «Τέχνη των Αυθεντικών Τοπικών Γεύσεων»

Η Kaiser μας προσκαλεί να γνωρίσουμε την ελληνική γαστρονομική κληρονομιά, μέσα από την «Τέχνη των Αυθεντικών Τοπικών Γεύσεων».

Αθήνα, 15 Ιουνίου – Η Kaiser μας προσκαλεί να γνωρίσουμε την ελληνική γαστρονομική κληρονομιά, μέσα από την «Τέχνη των Αυθεντικών Τοπικών Γεύσεων». Μια ξεχωριστή ενέργεια, που απλώνεται σε κάθε γωνιά της χώρας μας, αναδεικνύοντας «τοπικούς θησαυρούς» και μοναδικά προϊόντα που πολλοί ίσως δεν γνωρίζαμε ή δεν είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε. Ένα γευστικό βίωμα με την υπογραφή της Kaiser, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Η No1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, μας καλεί σε ένα γαστρονομικό οδοιπορικό που ξεδιπλώνεται από την Κάσο, στους Λειψούς, τη Χίο και τη Λήμνο, το Μέτσοβο, τη Δράμα, την Κοζάνη, το Μεσολόγγι και τόσους ακόμη προορισμούς, παρουσιάζοντας, αγαπημένα τοπικά προϊόντα. Ποικιλία διαφορετικών εδεσμάτων, σε αλλαντικά όπως το σαλτσίσι Τήνου, το απάκι Κρήτης, καθώς και τυριά όπως το ταλαγάνι Μεσσηνίας ή το τσεμπέρι σπηλιάς Ιθάκης, ισορροπούν μοναδικά με την χαρακτηριστική γεύση της Kaiser, μετατρέποντάς τη στο ιδανικό συνοδευτικό. Ένα είναι σίγουρο, ότι η λίστα των αυθεντικών τοπικών γεύσεων είναι μεγάλη και το γαστρονομικό ταξίδι μακρύ!

Η παραγωγή μιας Kaiser άλλωστε είναι τέχνη, όπου συνδυάζονται αρμονικά τα πιο ποιοτικά υλικά. Μέσα από τις 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τους 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, με τον μοναδικό λυκίσκο «Tradition» να κυριαρχεί στη αγαπημένη γεύση της, μας υπενθυμίζει ότι η Kaiser δεν είναι απλά μια μπύρα.

Η διαδρομή σε εκλεκτά τοπικά προϊόντα, γεμάτη γεύσεις και αρώματα, ξεκινά με…μία κρύα μπύρα Kaiser! Ακολουθήστε το εδώ:

Instagram: @kaiserbeer

Facebook: @kaiser

YouTube: @kaiserbeer

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα