Η Κωτσόβολος διακρίθηκε ως Best Hotel Supplier στο Συνεδρίο Hotel Tech

Η Κωτσόβολος διακρίθηκε ως Best Hotel Supplier 
στο Συνεδρίο Hotel Tech

Η Κωτσόβολος διακρίθηκε ως Best Hotel Supplier στην 4η διοργάνωση του Συνεδρίου Hotel Tech, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Αυτή η διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει τις προσπάθειες της Business Ομάδας της Κωτσόβολος για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πορτφόλιου προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου ξενοδοχείου. Οι λύσεις εμπλουτίζονται συνεχώς και η συμβολή της εταιρείας είναι σημαντική στην αναβάθμιση του κλάδου της φιλοξενίας στη χώρα μας.

Το Συνέδριο Hotel Tech ανέδειξε την επίδραση των νέων τεχνολογιών στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που μπορούν να προσφέρουν τα ξενοδοχεία στους πελάτες τους, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών επιχειρήσεων φιλοξενίας, στην εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας των κτιριακών υποδομών τους, αλλά και ευρύτερα στην ενίσχυση της τουριστικής αγοράς στη χώρα μας.

Η κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, το τηλεφωνικό κέντρο (τηλ. επικοινωνίας 210 2899800), αλλά και το b2b.kotsovolos.gr, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

– Κωτσόβολος Dixons SE Europe παραλαμβάνει το βραβείο***

Σχετικά με τις Business Λύσεις της Κωτσόβολος

Πάνω από 250.000 επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα τις Business λύσεις της Κωτσόβολος, ανάμεσα σε αυτές είναι καταλύματα στη νησιωτική Ελλάδα, κορυφαία ξενοδοχεία, όπως το Ikos Aria, Lindos Grand Resort & Spa, Oneiro Hotel, Summer Senses Luxury Resort, S Resorts, Potidea Palace, Ibis Styles Athens Routes, Crete Golf Club Hotel, Akti Imperial και το Elysian Luxury Hotel & Spa.

Ακόμα, γίνεται ευκολότερη η χρηματοδότηση των ξενοδοχείων, με το Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος για επιχειρήσεις, αλλά και με ειδικές συμβουλές για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Παράλληλα, η Κωτσόβολος διαθέτει ένα σύγχρονο σύνολο υποδομών, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των Β2Β πελατών. Συγκεκριμένα, τα συνεχώς αναπτυσσόμενα δίκτυα Business Centers (σε Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο, Καβάλα, Ιωάννινα, Πυλαία & Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, Λάρισα, Βόλο, Καλαμάτα, Πάτρα, Χαλκίδα, Λ. Συγγρού στη Ν.Σμύρνη Λ. Κηφισίας στους Αμπελόκηπους, Ερυθραία και Πειραιά), είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά είδη και στελεχωμένα με εξειδικευμένους συμβούλου πωλήσεων στις επαγγελματικές λύσεις.

Η κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, το τηλεφωνικό κέντρο (τηλ. επικοινωνίας 210 28 99 800), αλλά και το b2b.kotsovolos.gr, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.600 ανθρώπων μας. Επενδύουμε στο δίκτυο των 95 καταστημάτων μας, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 69 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης

Σχετικά με την Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρεία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με πάνω από 42.000 υπαλλήλους σε εννέα χώρες. Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όλη όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος Dixons Carphone στις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και Carphone Warehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iD Mobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος. Το Dixons Travel έχει παρουσία σε πολλά αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Δουβλίνο και το Όσλο, ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της Team Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα