Η Mastercard χορηγός του 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η Mastercard χορηγός του 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η Mastercard υποστηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον κορυφαίο κινηματογραφικό θεσμό της χώρας μας, στην πρώτη διαδικτυακή μορφή στην ιστορία του.

H Mastercard, υπερήφανος χορηγός της κινηματογραφικήςμαγείας, ενώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά τις δυνάμεις της με τοΦεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τον μεγαλύτερο κινηματογραφικό θεσμό τηςχώρας. Η εταιρεία, ενισχύει το Φεστιβάλ παρέχοντας τεχνογνωσία καιδιευκολύνοντας το κοινό στην γρήγορη, εύκολη και ασφαλή αγορά των εισιτηρίωντου, η οποία θα πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου για πρώτη φοράστην ιστορία του θεσμού.

Στα πρότυπα των μεγαλύτερων κινηματογραφικών Φεστιβάλ του εξωτερικού, όλεςοι συναλλαγές για τις προβολές της διοργάνωσης, θα πραγματοποιούνται ψηφιακά μέσα από την ιστοσελίδα www.filmfestival.gr, ή εναλλακτικά από την ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή, διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS. Οι κάτοχοι καρτών Mastercard®, με κάθε αγορά εισιτηρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν αυτόματα σε διαγωνισμό,διεκδικώντας 100 μονές προσκλήσεις για επερχόμενες online προβολές του Φεστιβάλ.

Το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 5 έως τις 15 Νοεμβρίου, προσφέροντας στους θεατές περισσότερες από 170 ταινίες από όλο τον κόσμο. Η online διεξαγωγή της διοργάνωσης, η οποία έχει πλέον αναδειχθεί ως μια από τις πιο αναγνωρισμένες κινηματογραφικές πλατφόρμες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αναμένεται να αυξήσει κατά 40% τις θεάσεις, με στόχο να αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά, μια μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου ανεξάρτητου σινεμά.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing and Communications Director της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο &Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε για 2η συνεχή χρονιά με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, μια από τις σημαντικότερες πολιτιστικές διοργανώσεις της χώρας. Φέτος, αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαιτερότητεςτων συνθηκών της εποχής, αποφασίσαμε μαζί με την διοργάνωση να κάνουμε ένα ακόμα μεγαλύτερο βήμα για την διευκόλυνση των θεατών του Φεστιβάλ, προσφέροντας τη δυνατότητα στο κοινό να προμηθευτεί τα εισιτήρια του αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Στη Mastercard, αναζητάμε συνεχώς νέους τρόπους προσφοράς ανεκτίμητων εμπειριών και για τον λόγο αυτό, χαιρόμαστε που έχουμε τη δυνατότητα μέσα από πολύτιμες συνεργασίες, να προσφέρουμε συνεχώς περισσότερα στους κατόχους καρτών μας, ενισχύοντας την ευκολία, την ταχύτητα και την ασφάλεια της εξυπηρέτησης τους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα