Η ώρα για να αποκτήσεις τον απόλυτο έλεγχο της φυσικής σου κατάστασης μόλις έφτασε

Η ώρα για να αποκτήσεις τον απόλυτο έλεγχο της φυσικής σου κατάστασης μόλις έφτασε

Ένα ιδιοφυές ρολόι που απογειώνει την τριλογία της σειράς των smartwatches και φέρνει το τρίπτυχο της κομψότητας, της τεχνολογίας και της ευεξίας στη ζωή σου.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εντάξεις τη σωματική άσκηση στην καθημερινότητά σου. Ο πιο δυναμικός και πειστικός, όμως, απέναντι στη “λεπτή γραμμή” που σε χωρίζει από τη συνέπεια, η οποία με τη σειρά της γίνεται τρόπος ζωής, βρίσκεται στο δικό σου χέρι.

Είναι αυτός που σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο, περικλείοντας όλα τα χαρακτηριστικά που θες να σε ακολουθούν σε κάθε σου βήμα και αποτελώντας τον πιο έξυπνο και κομψό οδηγό. Τον πιο πιστό σύμμαχο στον νέο σου στόχο για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσα από τη διασφάλιση της φυσικής σου κατάστασης και της διαρκούς ευεξίας, που συγχρονίζονται σαν δύο δείκτες ρολογιού και γίνονται αχώριστος σύντροφος στη νέα σου καθημερινότητα.


Η σωματική άσκηση, η άθληση μέσα από μία ευρεία γκάμα συναρπαστικών σπορ, η παρακολούθηση της υγείας και του σώματος, συναντιούνται στο σημείο απογείωσης για να εκτοξεύσουν όλα τα ασυναγώνιστα specs που βρίσκονται σε ένα μοναδικό smartwatch της αγοράς. Για μία ακόμη φορά, η HUAWEI έβαλε τον πήχη ψηλά και κατάφερε να πετύχει εξωπραγματική υπέρβαση με το εντυπωσιακό HUAWEI Watch 3 Series, το πιο έξυπνο και συνάμα κομψό ρολόι που κυκλοφορεί εκεί έξω, με δύο νέα μοντέλα που αποτελούν την επιτομή της τεχνολογίας και της κομψότητας.


Τα νέα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro αποδεικνύουν πως για την εταιρεία δεν υπάρχει “ταβάνι” στον σπάνιο αυτό συνδυασμό που συγχρονίζει την αισθητική με την ιδιοφυΐα, δημιουργώντας ένα κομψοτέχνημα που καταφέρνει να υπηρετεί κάθε του σκοπό και να ανταποκρίνεται σε κάθε επιθυμία. Ένα smartwatch που καταφέρνει να “κουβαλά” τη γοητεία και τη λάμψη ενός συμβατικού ρολογιού, αλλά ταυτόχρονα να φέρνει νέα δεδομένα τεχνολογίας στην παρακολούθηση της υγείας.

Smartwatch με την ισχύ smartphone

Ένα αξεσουάρ που, πέρα από τις επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες για τον έλεγχο της φυσικής κατάστασης και την πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, διαθέτει αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας που υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος, την αναγνώριση πτώσης αλλά και την υπενθύμιση να πλένεις τα χέρια σου.


Παράλληλα, όταν ταξιδεύεις μπορείς να μετατρέψεις τη σειρά HUAWEI Watch 3 σε προσωπικό ταξιδιωτικό βοηθό και να δεις πληροφορίες για ταξί ή για την πτήση σου σηκώνοντας απλά τον καρπό σου, γλιτώνοντας έτσι την ταλαιπωρία και δίνοντας ακόμη πιο ενεργό ρόλο στον πιστό σου σύντροφο.

Λειτουργία Ultra-long battery life

Επίσης, τα HUAWEI Watch 3 Series smartwatch, πέρα από τους 100 και πλέον τρόπους προπόνησης, ανίχνευση, εκπομπή σήματος SOS και άλλες λειτουργίες, όπως καταγραφή καρδιακών παλμών, συνεχόμενη ανίχνευση SpO2, παρακολούθηση ύπνου και πίεσης, σου επιτρέπει να έχεις πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας σου χωρίς πολλά “διαλείμματα”. Το HUAWEI Watch 3 Pro διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, 5 ημέρες σε smart mode και 21 ημέρες σε ultra-long battery life mode, ενώ το HUAWEI Watch 3 μπορεί να αντέξει χωρίς φόρτιση για 3 ημέρες σε smart mode και 14 ημέρες σε ultra-long battery life mode.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, ότι η σειρά HUAWEI Watch 3 παρέχει ολοκληρωμένη προστασία για την προστασία του απορρήτου των δεδομένων σου και ζητά τη ρητή συγκατάθεσή σου πριν από την καταγραφή τους. Η κρυπτογράφηση HTTPS προστατεύει τα δεδομένα κατά τη μεταφορά, παρέχοντας ηρεμία και σιγουριά, απολαμβάνοντας τις δυνατότητές του χωρίς να ανησυχείς για την ασφάλειά σου.

Το καλύτερο για το τέλος. Σε μία ακόμη επίδειξη εξέλιξης και ολοκληρωμένης δημιουργίας, η HUAWEI φέρνει προεγκατεστημένο το AppGallery, όπου μπορείς να κατεβάσεις και εφαρμογές τρίτων, ενώ σε έξαρση… προσφορών, το δίνει μαζί με ένα μοναδικό δώρο, ένα ζευγάρι true wireless bluetooth ακουστικά με Active Noise Cancellation. Με κάθε HUAWEI Watch 3 δώρα τα FreeBuds 4i και με κάθε HUAWEI Watch 3 Pro τα FreeBuds Pro!


To HUAWEI Watch 3 διατίθεται σε Active, Classic και Elite Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 22 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds 4i.

To HUAWEI Watch 3 Pro διατίθεται σε Classic και Elite Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 22 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds Pro.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR Instagram: huaweimobilegr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα