Η Praktiker έκανε τη ζωή μας έξω πιο ωραία και στην 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Η Praktiker έκανε τη ζωή μας έξω πιο ωραία και στην 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Με επιτυχία και με τιμητική βράβευση κατά την τελετή λήξης, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Praktiker Hellas, του Νo. 1 Ελληνικού Δικτύου καταστημάτων DIY και Home Improvement, στην 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

Η εταιρεία συμμετείχε τόσο ως χορηγός, παρέχοντας χρώματα, ξυλεία και είδη κήπου για τη δημιουργία του κεντρικού θέματος της Έκθεσης: «Κήποι του Κόσμου», όσο και με το ξεχωριστό περίπτερό της, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να βρούμε ιδέες και λύσεις σε φυτά και είδη κήπου-βεράντας, καθώς και τις συμβουλές της ομάδας Garden Experts, για να μεταμορφώσουμε τους εξωτερικούς μας χώρους!

Περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα για 18 ημέρες να περιηγηθούν σε ένα καταπράσινο θεματικό πάρκο 2.5 στρεμμάτων – που διαμορφώθηκε με τη συμμετοχή 14 αρχιτεκτόνων τοπίου -, να επισκεφθούν περισσότερα από 50 εκθεσιακά περίπτερα και να ταξιδέψουν στους 9 διακεκριμένους «Κήπους του Κόσμου», σε μια περίοδο που έχουμε τα ταξίδια περισσότερο από ποτέ άλλοτε ανάγκη.

Σε αυτό το όμορφο και γεμάτο χρώματα ταξίδι που μας χάρισε για ακόμα μία χρονιά η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, η μεγαλύτερη έκθεση ανθέων και φυτών στην Ελλάδα, η Praktiker δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται εκεί, για να μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε, για να κοσμήσουμε τον κήπο ή τη βεράντα μας.

«Η ζωή έξω γίνεται πιο ωραία», λοιπόν, με την Praktiker να δίνει το παρών σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, έτοιμη να μας βοηθήσει να μεταμορφώσουμε τον χώρο μας, να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας και να ζήσουμε υπέροχες και ανέμελες στιγμές παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στον κήπο ή τη βεράντα μας. Η εταιρεία συνεχίζει να παραμένει δίπλα μας μέσα από τα 16 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα αλλά και μέσα από το praktiker.gr, περιμένοντας να μας υποδεχτεί με απόλυτη ασφάλεια, με πολλές φρέσκιες ιδέες και λύσεις, για το σπίτι μας!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα