Η πύλη των Χριστουγέννων στην Τρίπολη

Η πύλη των Χριστουγέννων στην Τρίπολη
COPYRIGHT (C) THEODOROS PAPAGEORGIOU

Η Τρίπολη υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με αισιοδοξία! Η πύλη του Χωριού των Χριστουγέννων "ανοίγει και όλοι μαζί υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα!

Ο Δήμαρχος Τρίπολης και το Δημοτικό Συμβούλιο προσκαλούν όλα τα παιδιά την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 να υποδεχτούν τον Αϊ Βασίλη στην πλατεία Άρεως.

Το "Χωριό των Χριστουγέννων στην πλατεία Άρεως στην  Τρίπολη! Ο αγαπημένος όλων μας Αϊ Βασίλης  θα υποδέχεται στο σπίτι του μικρούς και μεγάλους.

Στο "Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη" τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν το γράμμα τους . Στο  "Σπίτι της Φαντασίας" το ξωτικό του Αϊ  Βασίλη θα περιμένει όλους τους μικρούς μας φίλους για face painting ενώ θα μπορούν να δημιουργήσουν και όμορφες κατασκευές.

Η μεγάλη παρέα του  Αϊ Βασίλη , τα ξωτικά από το μυστικό του εργαστήρι , ο Δεντρούλης και ο αγαπημένος του Αρκούδος  υπόσχονται στα παιδιά μαγικές στιγμές με πολλές δράσεις και εκπλήξεις στο "Χωριό των Χριστουγέννων".

Το παγοδρόμιο και ο τεράστιος παιδότοπος συμπληρώνουν  τη μαγεία με ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και ξεγνοιασιάς. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ…

Την Παραμονή των Χριστουγέννων  όλα τα παιδιά  θα συναντήσουν και την… "Νεράιδα των Χριστουγέννων" στις 12:00 το πρωί όπου με το μαγικό της ραβδί θα σκορπίσει τη χαρά σε όλους.

Όμορφες Χριστουγεννιάτικες στιγμές θα απολαύσουν και όσοι επιλέξουν να κάνουν μια βόλτα με την άμαξα του Αϊ Βασίλη.

Η Τρίπολη, στην καρδιά της Αρκαδίας, περιμένει όλους όσους θέλουν να ζήσουν το όνειρο των Χριστουγέννων!

SHARE:

24Media Network