«ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακή Ραδιοφωνία»

«ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακή Ραδιοφωνία»

Το podcast της μπύρας Μάμος για τα πάθη και τα λάθη είναι γεγονός!

–Η σειρά podcast «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία» έρχεται! Ένα podcast εμπνευσμένο και αφιερωμένο, στο πάθος και το μεράκι των ανθρώπων, αλλά και στα λάθη που τους οδήγησαν στο σήμερα, από την μπύρα που… «Εζυμώθηκε με Πάθος».

Ο Λάμπρος Φισφής – που είναι ο «Πάθος» – και ο Διονύσης Ατζαράκης – που είναι ο«Λάθος» – συντονίζουν – και ενίοτε αποσυντονίζουν – υποδεχόμενοι σε 4 μοναδικάεπεισόδια τον ηθοποιό @pygmalion_dadakarides (Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη), τον instagrammer φωτογράφο @Spathumpa (Κώστας Σπάθης), την εμπνευσμένησχεδιάστρια μόδας Nidodileda (Τόνια Μητρούδη) και τα φοβερά και τρομερά Ancient Memes (Πέτρος Ντόκος & Κώστας Κρίνος).Οι εκλεκτοί καλεσμένοι μιλούν με την συντροφιά μίας παγωμένης μπύρας ΜΑΜΟΣ, για τις σκέψεις, τις συμπτώσεις και τα λάθη που τους οδήγησαν να ασχοληθούν με το δικό τους πάθος. Οι ερωτήσεις του «Πάθους» (Λάμπρος Φισφής) επικεντρώνονται στην αγάπη του καλεσμένου για το αντικείμενό του, τις επιτυχίες του και τασυναισθήματά του για αυτό που κάνει, ενώ οι ερωτήσεις του «Λάθους» (Διονύσης Ατζαράκης) που παρεμβάλλονται για να προσγειώνουν την συζήτηση με έναν πιο χιουμοριστικό τρόπο, «φωτίζουν» σημεία της ιστορίας που κρύβουν παγίδες, δυσκολίες,αμφιβολίες και ευτράπελα.

Ο Πέτρος Μάμος, ο 1ος Έλληνας Διπλωματούχος Ζυθοποιός αποφάσισε να ακολουθήσει τοπάθος του και την αγάπη του για την τέχνη της ζυθοποίησης. Κυνήγησε το όραμα του σε μία τελείως διαφορετική εποχή από αυτή που ζούμε σήμερα, η οποία όμως είχε πάλι πολλές προκλήσεις και εμπόδια. Η μπύρα του αποτελεί ζωντανό παράδειγμα του πόσο μακριά μπορεί κάποιος να φτάσει διατηρώντας το πάθος του ασίγαστο.

https://open.spotify.com/show/6nKkhWexqA2iXiRF44RF5y

Με βασικό δημιουργικό όχημα το πάθος, σε οποιαδήποτε μορφή και έκφραση του, η σειρά podcast «ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακή Ραδιοφωνία» έρχεται να γεφυρώσει τις προκλήσεις του χθες, με το σήμερα. 4 διαφορετικοί δημιουργοί από το χώρο του θεάτρου, της μόδας, της φωτογραφίας και της επικαιρότητας στα Social Media, μοιράζονται τις θετικές και τις αρνητικές πτυχές από τις ιστορίες τους και μας εμπνέουν να υψώσουμε τα ποτήρια μας σε ό,τι εκεί έξω, «Εζυμώθηκε με Πάθος». Μείνετε συντονισμένοι!

Μπύρα ΜΑΜΟΣ από το 1876

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα