«Μη βλέπεις ταμπέλες. Δες τους ανθρώπους»: η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Lidl Ελλάς

«Μη βλέπεις ταμπέλες. Δες τους ανθρώπους»: η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Lidl Ελλάς

Αφιερωμένη στους ανθρώπους της εταιρείας, την πραγματική Lidl Ελλάς.

Η Lidl Ελλάς, μέσα από τη νέα επικοινωνιακή καμπάνια, καλεί το κοινό να δει πίσω από τις «ταμπέλες», τους πραγματικούς ανθρώπους της Lidl Ελλάς, έναν προς έναν και μία προς μία. Τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί, εξελίσσονται μαζί, ξεπερνούν τον εαυτό τους μαζί και είναι περήφανοι για όσα καταφέρνουν. Και το γιορτάζουν σε κάθε ευκαιρία. Θέλει να δείξει πως, στη Lidl Ελλάς, όλοι ανεξαιρέτως έχουν τα εφόδια που χρειάζονται ώστε να εξελιχθούν, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις. Και το προσκαλεί να γνωρίσει τα πρόσωπα πίσω από την πιο δυναμική ομάδα στο λιανικό εμπόριο.

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, HR Director & Member of the Board της Lidl Ελλάς, δήλωσε: «Με τη συγκεκριμένη επικοινωνία θέλουμε να δείξουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την «ταμπέλα» της Lidl Ελλάς και να προσκαλέσουμε το κοινό να τους γνωρίσει. Να δείξουμε μερικούς μόνο από τους ανθρώπους που είναι περήφανοι για όσα καταφέρνουν. Να δείξουμε την πραγματική Lidl Ελλάς».

Η βάση της επικοινωνίας αποτελεί μια τηλεοπτική παραγωγή που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους της Lidl Ελλάς, για τους ανθρώπους της Lidl Ελλάς. Όλοι οι πρωταγωνιστές είναι εργαζόμενοι από τα καταστήματα, τα εφοδιαστικά κέντρα και τα γραφεία, από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Είναι πραγματικοί, καθημερινοί άνθρωποι, που έμαθαν και εξελίχθηκαν στην εταιρεία – απόδειξη της ποικιλομορφίας που χαρακτηρίζει τη Lidl Ελλάς. Η καμπάνια είναι στον τηλεοπτικό αέρα από την Κυριακή 16/05 και θα απλωθεί σε ψηφιακά αλλά και έντυπα μέσα.

Μάθε περισσότερα στο team.lidl.gr/tampeles

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα