Νέο προϊόν από την Palirria: Φασόλια γίγαντες με χόρτα σε συσκευασία πιάτου

Νέο προϊόν από την Palirria: Φασόλια γίγαντες με χόρτα σε συσκευασία πιάτου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η επιτυχημένη σειρά έτοιμων γευμάτων Palirria σε Πιατάκια εμπλουτίζεται με ένα νέο γεύμα, τα Φασόλια γίγαντες με χόρτα. Πρόκειται για μια νόστιμη παραλλαγή της αγαπημένης σε όλους παραδοσιακής ελληνικής συνταγής γίγαντες γιαχνί. Τα Φασόλια γίγαντες με χόρτα, πέρα από την ασυναγώνιστη γεύση, έχουν και υψηλή θρεπτική αξία καθώς αποτελούν καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, ενώ έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και κορεσμένα λιπαρά.

Η σειρά πιάτων της Palirria που λανσαρίστηκε πρόσφατα, αγαπήθηκε από τους καταναλωτές τόσο για τα υπέροχα γεύματα που προσφέρει όσο και για την εύχρηστη συσκευασία που αποτελεί μια ακόμη καινοτομία της εταιρίας. Εκτός από τα Φασόλια γίγαντες με χόρτα, η σειρά περιλαμβάνει 3 ακόμα κλασσικές και αγαπημένες γεύσεις Palirria: τα Ντολμαδάκια Γιαλαντζί τους Γίγαντες γιαχνί και τα Κεφτεδάκια.

Ειδικά την περίοδο της Σαρακοστής που οι καταναλωτές αναζητούν νοστιμιά και ποικιλία στην καθημερινότητά τους, η Palirria προσφέρει τις λύσεις! Όλα τα γεύματα σε πιάτο είναι ιδανικά για την περίοδο της νηστείας καθώς προσφέρουν ευκολία και έχουν υπέροχη γεύση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα