Ο Arnaud Bignon guest Chef στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ360

Ο Arnaud Bignon guest Chef στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ360

Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin Chef παρουσίασε το εξαιρετικό Webinar "Onions on Fire" σε ένα δωρεάν live event μέσα από την πλατφόρμα Microsoft Teams.

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 φιλοξενήθηκε ο παγκοσμίου φήμης Chef Arnaud Bignon!

Ο Γάλλος Chef τόνισε πως στα πιάτα του χρησιμοποιεί το πολύ έξι υλικά και σύστησε στους νέους Chefυπομονή κατά την προετοιμασία. «Πρέπει να αφήνουμε χρόνο στο προϊόν να εκφραστεί» και επισήμανε σχετικά με την τέχνη της μαγειρικής: «Το συγκλονιστικό σε αυτό το επάγγελμα είναι πως μαθαίνουμε καθημερινά!»

Ο γενικός διευθυντής του εστιατορίου «Σπονδή» στην Αθήνα αναφέρθηκε στο προσωπικό στίγμα, που πρέπει να έχει ο κάθε Chef. «Όταν μαγειρεύουμε, καλό είναι να δοκιμάζουμε, γιατί έτσι απομνημονεύουμε τις γεύσεις και δημιουργούμε το προσωπικό μας μαγειρικό ημερολόγιο».

@ROMPAS.GG


Ο Arnaud Bignon είναι ο γενικός διευθυντής του εστιατορίου «Σπονδή» στην Αθήνα. Ξεκίνησε ως επικεφαλής σεφ το 2005 στη «Σπονδή» και το 2008 το εστιατόριο κατέκτησε 2 αστέρια Michelin καταλαμβάνοντας την 69η θέση στην λίστα των 100 καλύτερων εστιατορίων του κόσμου. Γεννημένος στο Le Mans της Γαλλίας, πρωτοήρθε σε επαφή με το αντικείμενο στον κήπο του παππού του και ακολούθησε μαγειρική καριέρα στο Παρίσι. Εκπαιδεύτηκε στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Montparnasse 25και συνεργάστηκε με τον chef AlainDucasse. Συνεργάστηκε επίσης με τον Éric Frechon στο Épicure του Hôtel Le Bristol. Το 2012,εργάστηκε στο βραβευμένο με αστέρι Michelin«The Greenhouse» στο Λονδίνο, όπου κατατάχθηκε μεταξύ των 100 καλύτερων σεφ παγκοσμίως το 2016 και το 2017.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έδωσε την ευκαιρία στους σπουδαστές Γαστρονομίας, σε επαγγελματίες του κλάδου αλλά και σε παθιασμένους ερασιτέχνες , να παρακολουθήσουν τον κορυφαίο Chef σε ένα μοναδικό δωρεάν Webinar, όπως όλα όσα διοργανώνει ο πρωτοπόρος Όμιλος Επαγγελματικής Κατάρτισης!

Όλα τα 360 Webinars είναι διαθέσιμα στο official κανάλι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στο YouTube.com/iekdelta360.

Η Σχολής Γαστρονομίας & η Σχολή Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζουν την απρόσκοπτη μέριμνα για την καλύτερη κατάρτιση της εκπαιδευτικής κοινότητας και μετά την καινοτόμο διοργάνωση των Virtual Career Days 2021 συνεργάζονται με τους κορυφαίους επαγγελματίες/εισηγητές σεμιναρίων για να δείξουν στους σπουδαστές τον δρόμο προς την επαγγελματική καταξίωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα