Ο λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος μιλάει από καρδιάς στον Αντώνη Σρόιτερ για τις δύσκολες στιγμές της πανδημίας και την επόμενη μέρα

Μεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσε το 1 ο Digital Dialogue που πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο του 8 ου Regional Growth Conference.

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ υποδέχθηκε διαδικτυακά τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Χαράλαμπο Γώγο, στη συζήτηση με τίτλο «Covid-19: Η πορεία, τα διλήμματα και η επόμενη μέρα στην Ελλάδα».

Ο καθηγητής αναφέρθηκε στις πιο δύσκολες στιγμές διαχείρισης της πανδημίας, αλλά και τι τον έκανε να συγκινηθεί περισσότερο, καθώς και στο τι θα γίνει εάν υπάρξει δεύτερο κύμα, όπως συζητείται. Επιπλέον, απάντησε στις θεωρίες συνομωσίας, που συνοδεύουν τον κορωνοϊό και εξέφρασε την άποψή του για το «ελληνικό παράδοξο».

Τα Digital Dialogues αποτελούν προ-συνεδριακές one to one ψηφιακές συζητήσεις μεταξύ διακεκριμένων δημοσιογράφων και κορυφαίων τη συνέντευξη στο https://youtu.be/3TS2AxZEIBU

Μείνετε συντονισμένοι στο www.regional-growth-conference.gr και στο www.facebook.com/RegionalGrowthConference/ για τα επόμενα Digital Dialogues.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS